Aleyna48 Merhaba benim kyk borcum vardı 5 yıldır ödemedim. Bugün bankaya bloke konuldu. Vergi dairesine gittim. Ödemem gerekiyor yoksa her ay %4 faiz koyar toplam para üzerinden dedi. Başına gelen varmı?
Elzemm_ Aleyna48 kaç yılında mezun oldun canm benim ki burs tu ama arkadaşım in vardı onun öyle bir sorunu olmadi
xJade Aleyna48 Eşimde unutmuş yıllardır hiç bir taksiti ödememiş geçen sene toplu şekilde kapattı mecburen. Çünkü taksit ödedikce geciken her ay için faiz biniyordu. Ben kendi borcumu ödüyorum her ay çünkü benimki daha vergiye düşmedi. O yüzden faiz binmiyor. Zamanında ödeme yapmayınca malesef vergi dairesine veriyorlar.
b-bg Aleyna48 bende ödemiyordum bütün hesaplarıma bloke koydular hepsini toplu ödedim vergi dairesini aradım blokelerim kaldırılmasını talep ettim ertesi gün kaldırdılar
Mejsa Aleyna48 hesaplarınızı da kullanamıyorsunuz normalde sizinkine geç gelmiş benimde öyle olmuştu nisan ayında. Ödedik kapattık 1 saate düzeldi hesaplar
bengonca Ben kyk kredisi kullanmadım okurken ama çok arkadaşım sizin gibi unuttu ihmal etti vs.. vergi dairesine düşünce takibi zorlanıyor diye herkes peşin ödedi mecburenx yoksa her seferinde hem faiz biniyor hem bloke geliyor uğraştırıyor.