bisbis Kızlar 1 tane 10 lı Hastne çıkışı aldım 3 adet boydan tulum aldım sizce yenıdogan için yeterlımı yoksa al 1 tane daha hastane çıkışı yetmez kepaze olursun hastnedemi dersınız ??? (Yenıdogan hızlı büyüyor dedıklerı için bu sayıda aldım.)
Merve-metin bisbis ben 1 tane 10lu 1 tane 5li aldım geri kalan kıyafetlerini hep 0-3 ay aldım tek tulumda yeterli gelmez bence hastane için bide özellikle sürekli kusacağını düşünürsek
Baharata bisbis 10 lu set ve yedek 5 yenidoğan takım aldım tulum sevmiyorum ben gecen hafta arkadaşım doğum yaptı az kıyafet götürdü yetmedi resmen ilk kıyafet kanlı diye değiştirdiler kustu bezini açınca üstüne battaniyeye çiş yaptı derken sürekli kıyafet değişti
Merve-metin bisbis 10lu set battaniyesi için 2 tane 5li set 1 tane aldım aldım canım 3lü alt üst şapkalar var onlardan da aldım ablam bayağı gidiyor dedi ama onları 0-3 ay aldım tulumlarımda hep 0-3 ay zıbın al 0-3 ay olarak e bebekte 6 al 5 öde kampanyası onlardan 6 tane bi aldım 6 tane bi aldım canım
bisbis Merve-metin canım bu 10 lü setle 5 Li setı yenıdıgan aldın bedenı dmı 3 hafta fln gıyyorlarmıs zatn
Merve-metin bisbis evet canım hastane çıkışı olduğu için yenidoğan diye geçiyor onlar zaten onun haricinde aldıklarım hep 0-3 ay yada 3-6 aylık olanlar canım
bisbis Baharata ayyy canım bende 1 tane setle gıtmeyı planlıyordum 😅 eşimin arkadaşının çocuğu oldu çok kıyafet degstrdıler dıyince bugün 1 2 set sahamı alsak dedık . Yaa bazıları 2 hafta gıyor almayın yenıdogan fazla 1 tane yeter dıyonce almadım ama alıcam
Baharata bisbis o zaman yenidoğan alma kuzum ya 3 6 aylık al ya da yenidoğan takımların ayaksız olanı var onlardan al ben öyle yaptım eve gelincede sürekli değişcek sonuçta 2 3 hafta onları giyerler