Angora Diffüz, artmis aktivite tutulumu gösteren, hiperplazik tiroid bezi Ve degerimde 7.5 lutfen triodum var olmeyecgim demi kotu birseymi bu
Angora Angora ve doktorlarda basinda atiyor nedemek oldugunu bilmiyorum kanser filan degilimdir yada baska birsey
ShutUp Angora benim 14 lerdeydi endokrine gidiyordum her ay düzenli kan tahlili yapılıyordu hem sağlık ocağı hem hastane çok fazla iyot eksikliğim varmış ve bu durumda tetikliyormuş o yüzden takviyelerle desteklemeye çalıştı doktorum. Şu an iyiyim bebeğimde iyi bir de beslenme düzenine mutlaka dikkat etmek gerekiyor. Düzenli tahlil yaptırıp takip edilmeniz lazım sizinde
Zg99 Angora benim tiroidim 11 di düzenli ilaç kullandım dahiliye dr her ay kan verdim o şekilde düştü
nisoom01 Angora korkma canım gecen ay benimde 7 buçuk çıktı bugün gittim 3 e düşmüş ilaç kullanınca hemen düzeliyor 🌸
Angora ShutUp aynen çok kötü tetikliyor ya hani yüreğin ağzında diyorlar ya kalbim ağzımda geziyorum yorgunluk var halsizlik var sırt ağrısı ellerim titriyor uyuyamıyorum doktorlar da Allah razı olsun çok Çok ilgileniyorlar şu an bu ayla üçüncü aya giriyorum ve ağrılarım daha çok fazlalaştı yani ne bok yiyeceğiğimi bilmiyorum bu pek neden kaynaklanıyor ki iyot ne demek yani
Angora nisoom01 ya Google’dan yazıyorum ya orada salak saçma şeyler çıkıyor bir de doktorlarda değeri çok yüksek neyden kaynaklı olduğunu bilmiyorum deyip başından atıyorlar çaresiz kaldım
ShutUp Angora kız sakin ol benim tedavim 5. Ayda başladı şu an 8’e giricem. Bende aynı doktor mağduriyetini çok yaşadım o yüzden bu kadar tedavide geciktim ama şu an bir problem yok. İyot vücuttaki gerekli olan tuz miktarı bende çokça eksikmiş o da bir hayli tetikliyormuş vs vs. Evham yapmayın bu kadar ama tedaviyide aksatmayın tabi ki.
nisoom01 Angora her yazılana kulak asma canım genetik olabiliyor tiroit benim annem de de var ondan bana geçmiş ama ilaç kullanınca iniyor hemen 20 günde
Angora ShutUp İşte ben de sinirleniyorum doktorlara herkes bir şey söyleyince insana psikolojisi daha çok bozuluyor
Angora ShutUp ya bana ilaç verdi doktor dedi birini kir ic dedi ama eczanedeki adam hanisi oldugunu soylememis bide sabah aksam diberal ve thyromazol
ShutUp Angora ben 3 devlet hastanesi gezdim bu yüzden ama illa tedavi olmam gerekiyordu o yüzden gezip araştırıp doktoru bulmam lazımdı çok şükür hallettik. Sende hastane hastane gez tedavini yaptır
ShutUp Angora yakın şehirlere yahut ilçelere gidebilme imkanınız varsa gidin zaten aylık takip yapılıyor aydan aya gidersiniz
sacmalamakizim Angora Troid 3 yıldır benimle daha ölmedim şükür, 😂 hatta en yüksek değerim 150 üstünde çıkmıştı. 🫢