sevaldqn1 Forumda etkisinde kaldığınız yada asla unutmam dediğiniz postlar varmı kızlar, Ben kocası ile eltisini yakalayan post sahibini asla unutamıyorum skandal resmeen🥴
diyarnursezer sevaldqn1 siyah kedi miydi kullanıcı adın bir kadın vardı aldatılmasını anlatıyordu bir daha da girmedi haahahah hala cok merak ediyorum devamını dkdmdkdk
Serya3 sevaldqn1 yenilerde bi kadın ilk çocuğum yaramaz 2. Oldu aldıracam demişti. Bazıları linçlemişti kararına bişey diyemem günahı boynuna ama ettiği küfürlere şok oldum vallahi. Bilemedim yani 🤷🏻♀️
_prenses_annesi Seda13 ay evet kızz evın kapısından Korkmaya başlamıştım valla Bide kadının kocası polisti yanlış hatırlamıyorsam
Feykuz sevaldqn1 ay evet ona ne oldu acaba günlerce aradım biliyo musunuz 😂😂 ama bulamadım en son bir plan yapmışlardı sonuç yok ortada post
Kvrck Seda13 ben postları okudukça kocama sevgim yükseliyor 😂😂 Allah’ım bana mukemmel bir koca ve düzgün bir ailesini nasip etmissin, şükürler olsun diyip kocama gece tostu hazırlıyorum ödül olarak ahahah😂😂
Seda13 sevaldqn1 ay gerçekten ya ne işsizler.. bide şey vardı hamileyim doktor ilişkiye girme dedi ama mastürbasyon yapsam zararı olur mu demişti biri sonra herkes yapma dedi 5 dk sonra yaptım ama bişey olurmu yazmıştı 😂