Nevra28 Sosyal medya hesabınızda ayıp olmasın diye silemediğiniz insanlar var mı benim çok var ama ayıp olur yada bana sorar mı acaba diye düşünmekten silemiyorum 😄
12betul Nevra28 hiç yok ya benim istemediklerimi zaten eklemiyorum yada şöyle çok paylaşım yapan biri değilim belki ondan beni rahatsız eden durum yok .
crazyymom Nevra28 öyle insanları zaten sosyal medyamda bulundurmam ama sonra değişen biseyler olursada hiç ayıp olur diye düşünmem mesela geçen kv ile tüm bağları kopardım artık gorusmeyecegim için heryerden sildim engelledim neden dursunki sosyal medyamda😀😀
Alpmom__ Nevra28 Yooooo kimseden bir çekincem yok . Canımı mı sıkıyor direkt siler engellerim güle güle 😂😂
Rabiamina Nevra28 ben birini silmiştim seneler sonra sırf merakından ekledi yine kabul ettim. Evime geldiğinde sen beni silmiştin diyip güldü laf etti. Biri beni silse lafını asla etmezdim yani 😅
gezentianne Nevra28 Eskiden sizşn gibi düşünürdüm. Sanırım yaş aldıkça insanların ne düşündüğünden cok kendimi önemsemeye başladım. Birini silmiştim ve bana mesaj attı dürüst bi şekilde seni seviyorum ama paylaşımların hoşuma gitmiyor arkadasm dedm🫠😆😆
Deniz4848 Zamanında böyle düşünerek silmedigim bi kaç kişi vardı bi gün bi baktım içlerinden biri beni silmiş. Afedersiniz öyle kalakaldım 😂 Siliyorum, yüz yüze de baktığımız oluyor hiç bozuntuya vermiyorum