Seymanurkurt oykumens Şafak 95 inşallah iki gündür inanılmaz mide yanması yaşıyorum aynı durumda olan varmı anneler nasi geçiriyorsunuz
oykumens Baby_B valla hamileliğimin başında bu başlığı görür ozenirdim uzak gibi gelirdi ama çabuk gecti 2.trimester 😍
turkan403 oykumens amin cümlemizn aynen vala zorluyo benm üc gebelik daha üc sezeryan yine aynı acılar yine ben şimdiden nasl dogurcam nasl edicem baskısı oluştu 😆
Dilaraklnc3 oykumens erkekk bebisimiz olacak inşallah🤍🙏🏻 çok şükür ilk 4 ay çok kötüydüm ama şimdi toparladım
oykumens Seymanurkurt benim 20 haftalık olduğumdan beri mide yanmalarim var gece rennin almadan olmuyor. Alev alev yoksa 🤭
ShutUp oykumens çook zor geçiyor hem doğurup rahatlamak hem de kızıma kavuşmak istiyorum. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🌸
seyma0661 oykumens son 95 🥹 bir an önce kavuşmak istiyorum sanki eksiğim ve o gelince tamamlanacakmışım gibi.. bu aralar çok duygusalım vaktinde sağlıkla gelsin miniklerimiz 🥲🩷
oykumens turkan403 turkan403 sezaryenin ayrı bir zorluğu var bide 3. Olacak 🥹 Allah kolaylaştırsın inşallah