Eda42_ Mamacitaa95 Beta en son kaçtı ona da bağlı çünkü geç döllenme olmuştur belki de görülmeye bilir de o yüzden dedim
Minnakpopus Mamacitaa95 beta 3000 leri geçtiği zaman rahat görünüyor demişti doktorum. Ben 4+5 de görmüştüm şimdi kalbini duymayı bekliyorum hayırlısıyla
Tgbnkm Mamacitaa95 5. Haftada keseyi çok küçükte olsa görebilirsiniz yeni oluşmaya başladığı için varla yok arası en azından yeri belli oluyor doktor yerinin nasıl olduğunu tutunup tutulmadığını etrafında herhangi bir kanama olup olmadığını görebilir sağlıkla gelsin 🙏
Mamacitaa95 Berivan1306 Eda42_ en son pazartesi beta 1442 ydi cuma ya kadar hemşire 4400-5000 arası olur dedi kan vericem yarın yine
Mamacitaa95 Eda42_ amin inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız ☺️ siz galiba tüp bebeğe başlıcağınız zaman hamile kalmıştınız dimi yanlış hatırlamıyorsam
Elis27 Mamacitaa95 görebilirsiniz ama sabırlı davranabilirseniz 7 haftalıkken giderseniz kalp atışını da görürsünüz bebeğinizin .
Mamacitaa95 Elis27 normalde öyle yapacaktım ama ben 2 buçuk senedir bekliyorum, tüp bebeğe başlıcağım ay gebeliğimi öğrendim inanın ki şuana kadar çok sıktım kendimi gitmemek için artık gideyim bakılsın dedim
Eda42_ Mamacitaa95 Amin amin inşallah Evet öyle biraz fazla yorum yapıyorumdur 🤭🤭 Rabbime şükürler olsun nasip etti inşallah bebeğimi görürüm kalp atışını duysam biraz daha içim rahatliyacak inşallah 🤲🏻🤲🏻
Eda42_ Mamacitaa95 Ayy ne güzel senin için de güzel bir sürpriz olmuş istersen yarın git doktora emin olmak için Rabbim tamamına erdirsin inşallah amin amin 🤲🏻🥰🤰🏻🥰
Eda42_ Mamacitaa95 Git git inşallah görürsün karından görülmez ise de alttan görülür için rahat etmesi için alttan muayene olsun inşallah birşey olmaz ben her gittiğimde alttan bakılıyor bebek görülmedi tabi de olsun ☺️☺️ inşallah onu da görürüm
Mamacitaa95 Eda42_ inşallah canım görürsün ☺️ vajinal muaneye o kadar alıştım ki aşılama tedavisi olduğum zamandan kesem gözüksün ve sağlıklı olsun da sıkıntı değil benim için