Semyil canimbebegim0909 hiç kullanmadım ama burda bi ara birininkini okumuştum 4 gün pik göstermiş test yapmış hamileymiş aklında bulunsun
babyandmomy__ canimbebegim0909 yumurtlama dönemi iki gün sürebilir çatlama olmamıştır henüz büyük ihtimalle yarın silikleşir
adatuna canimbebegim0909 benim de 2-3 gün sürüyor ovulasuon yani 2-3 gün pik :) sorun yok gebe kalınıyor
canimbebegim0909 semir99 Sondaki bugünün diğerleri kadar silik değil diye çatlamadı olarak düşündüm sizce
canimbebegim0909 semir99 evet aslında pik kadar koyu değil ama ben bugün diğerleri kadar silik görürüm diye düşünmüştüm öyle sanıyordum yani ama yarın olur herhalde ben ne olur ne olmaz yine değerlendireceğim de
canimbebegim0909 semir99 bence yakındır ben bi ara çok sıkılmıştım ama iyi ki bırakmamışım bir an hiç görmicem sanıyordum19.gün oldu
11mrv11 canimbebegim0909 pik gördüğün gün, silikleştiği gün( çatlama ) ve sonrası ilişki öneriliyor. 3 gün üst üste yani
Katherinne Benimde hep 2 3 gün pik gözükür asla sekmez sonra siliklesmeye baslar bir problem yok yani