Hatice4136 Arkadaşlar 5 gündür regliyim ama ilk defa bu şeyleri yaşıyorum mide bulantısı göğüs hassasiyeti yorgunluk ne kadar uyursam uyuyayım uykumu alamıyorum halsizlik var bide çok acıkıyorum regli iken hamilelik olur mu? Bunları yaşayan varmı?
Hnfcls Hatice4136 benim bir arkadaşım 9 ay boyunca adet görüyorum zaten ilk hamileliğine 5 ayında karnında bir şey oynuyor diye doktora gidiyor hamile olduğunu anlıyor ama o hayatına devam ediyor Hani yemek olsun içmek olsun mide bulantısı vesaire hiçbir şey olmuyor Normalde hayatıma devam ediyorum dedi ama 9 ay boyunca da adet oluyormuş Her iki çocuğunda da aynısını yaşamış bazen olabiliyor herkesin vücut yapısı çok farklı
Tutar13 Hatice4136 canım bende öyle gunumde adet oldum bugun ama 15 gun boyunca kasık agrısı yasadım uyku hali bulantı bende anlamadım test yapacakrım 2 gun sonra ama regl oldum bugun 😭
belinay_17 Hnfcls ilk defa duydum garip 😂 ama arkadaşın söylediği reglken olabilcek şeyler ben pek ihtimal veremedim hamile olduğuna
kadersizlik belinay_17 benim ablamda hamile 8 aylık 8 ay boyunca gününde regl oluyor ben de duyunca şaşırmıştım oluyormuş ..hatta regl olduğu için 5 aylıkken bir şeyler hissedince öğrendi hamile olduğunu hepimiz şokuz
Aysecan0335 Adet ile hamilelik belirtileri nerdeyse aynı ama bu kadar kafan karıştıysa test yap tabi üstüne görme yaşayan varmış bilemiyorum
hamcokelek33 Yani test yapmakta fayda var tabii , ben düzenli adet olmadım ama ilk aylarda adet zamanlarımda lekelenmem ve kanamalarım olmuştu. Hele 11. Haftamda bildiğiniz adet kanaması geçirmiştim
filizz06 Hatice4136 ben bu ay normal adet günümde adetimi oldum her zaman ki ağrılı oldu bitti ovulasyon testine başladım her günüm çift koyu çizgi çıkmaya başladı adetimden 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim yani adetken hamileymişim olabiliyorum böyle bişey
Niless45 Hatice4136 merhaba benimde regl ikinci günüm ama çok midem bulanıyor sizin açtığınız formu görünce olabilir mi acaba diye düşünüyorum her zamankinden az geldi bu sefer reglim sizin nasıldı
Hatice4136 Niless45 ben aralıkta oldum 8inde sonra 30ocakta oldum inşallah şimdi hamileyimdir adet zamanını bekliyorum