Fenerli6767 Kızlar nasıl gidiyor 28. Haftanız bende baş ağrısı halsizlik oluyo hiç iyi hissetmiyorum kendimi
Tugceaker Fenerli6767 28+4 üm bende de durumlar aynı bide ara ara bel ağrılarım nefes darlığım çok çok yürüyünce yada az bi iş yapınca çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum sizde de aynımı
Kubrabsyg Fenerli6767 bende 28+4 3 gün önce acildeydim nst ağrılar çıktı saatlerce bekledim serum vs yorucu 😥 ağrılarım oluyor hemen yoruluyorum 1 bebişiö daha var oda yoruyor muhtemelen
Sergul1425 Fenerli6767 29+5 bnm de midem çok yanıyo her sabah halsizlik baş ağrısı ile uyanıyorum kahvaltı yapacak halim olmuyo bazen bazı günler de baya enerjim oluyo
Fenerli6767 Tugceaker benimde sırt ağrısı tuvalete çok çıkıyorum bas ağrım oluyor hergun halsizlik filan dışarı çıksam yuruyemiyorum fazla hemen yoruluyorum şimdiden nefes almakta zorluk çekiyorum baya zorlanmaya başladım ben bünyem kaldırmıyor
meteninannesi_34 Gulsennnnb 29+5 olduk bu aralar benimde en ufak biseyde midem bulanıyor ayaklarım ödem oldu belim ağrıyor valla rabbim yardimcimiz olsun inşallah iki ay daha katlancaz sağ Salim kucağımıza alalım inşallah bebislerimizi 🥰🥰