nurdaneg0716 selennnnnnnn gayet normal canım adetinden kaç gün geçmişti kese ve kalp atışı için beklemen lazim ama hemen görünmez hastaneye sürekli gel git yaparsın yoksa ufak bı tavsiye
minikbebegim06 selennnnnnnn evet rica ederim 😊 kese ve kalp atışı için bir süre daha beklemeniz gerekir devamlı hastaneye git gel yapmak istemiyorsanız eğer sağlık ocağında 2 günde bir kan verin 3 binlerde falan gidin randevu alıp 😊
selennnnnnnn nurdaneg0716 bugün 5 gün geçti ama benim ikinci gebeliğim ilkinde iğne kullandım o yüzden erken gitsem mi acaba şimdi de kullanıcam ya
selennnnnnnn minikbebegim06 kan sulandırıcı kullanmam gerekiyor da o yüzden erken gitsem daha mı iyi olur acaba
nurdaneg0716 selennnnnnnn eğer ekstra bı durum varsa tabiki gitmelisin yoksa geç döllenme gibi duruyor 7 haftaya kadar zaten anca kese ve kalp atışı oluşuyor
minikbebegim06 selennnnnnnn aa öyleyse gidip bildirin evet ne olur ne olmaz belki hemen başlatır geciktirmeyin 😊
selennnnnnnn nurdaneg0716 sanki keseyi görmeden iğne başlamıyordu diye hatırlıyorum ama doktorumla bi görüşürüm artık