prensesannesi-01 Herkese hello bacikolarm bu ayda olmadı regil oldum bugün benim için hayırlısı buymuş. Adettim bitince inseAllah ovulasyon testine devamke😀😀 motivasyonlari yüksek tutalım
orkidemm_ prensesannesi-01 bence ovulasyon testi stres yapıyor bu benim fikrim 2 günde bir ilişki yeterli adete kadar gün aşırı da demiyorum 2 gün hatta 3 gün yeterli
Slmcnmyeniben prensesannesi-01 darısı bana bende olsam 64 gün geciktim şiştim artık resmen olup rahatlamak istiyorum
prensesannesi-01 orkidemm_ bilmem benim için stresli geçmiyo aksine daha iyi kimisi çok strese giriyo
prensesannesi-01 october bende belirti değilde insan hissediyor gebe kaldığında benimki kızımda öyle olmuştu. Ovulasyon testi yapacak misin canım adetten sonra
prensesannesi-01 Slmcnmyeniben bende çok kötüydm kask ağrısı bel ağrısı olsamda rahatlasam diyordum oldum elhamdülillah.
Sans_seninle Slmcnmyeniben bence benim yaptığımı yap bende aynıydım gecikmem vardı gece yatmadan önce soğan ve maydonoz kaynamış suya at birde sıcak duş al sıcak torba koy birde hareket var onu youtubedrn izledim onları da yap bak nasıl olacan inşallah olursun
prensesannesi-01 [silindi] amin canım çok teşekkür ediyorum. Gelecek aya ümidim çok şimdiden bakalım inseAllah
Baciko prensesannesi-01 başıma şöyle bir olay geldi lavaboya gittim özür dilerim öncelikle peceteye silik bir kan geldi şeffaftı ve inceydi birazda bulanıktı tekrar özür dilerim akıntı şeklindeydi birdaha kan gelmedi