newmommmyy2 seymayalcin park yatağını aldım kendi sitesinden gayet memnun kaldım kullanmadım daha ama kurdum baktım gayet sağlam iyiydi otomatik sallanan ana kucağı ve bebek arabasınıda kullanan çok kişi gördüm herkes memnun gibi kötü birşey duymadım şahsen
Gzma seymayalcin bende sitesinden park yatak aldım gayet sağlam ve güzel gibi 1 buçuk aya kullancz inşallah nasipse bide bebek arabasını aldım o da gayet güzel geldi bakalım inşallah memnun kalırız 🥰
Melike1001 seymayalcin arkadaşım Park beşiğini aldı ama maalesef çok gıcırtı yaptığı için kullanamadı o yüzden farklı Bi markanınkine bakıyorum tabi şans işi bu tabi
Mavipatik seymayalcin madre park yatağını ve lula bebek arabası aldım memnunum gayet. Dışarıda çok daha fazla fiyatlara gerek yok ürünleri sağlam
seymayalcin newmommmyy2 Çok sağol canım🥰 daha erken ama araştırmak gerekiyor uygun gelince fiyatlar da sorayım dedim
seymayalcin Mavipatik Evet bana da uygun geldi malı iyiyse çok çok yüksek paralar vermeye gerek yok 🤷♀️
Gzma seymayalcin lula travel sistem Trendyolda da var bakabilirsin yorumlara vs. Evde sürüp denedim gayet rahat gibi kullanımı puseti falanda kolaylıkla çıkarıp takılabiliyor 🥰
Ceydametee seymayalcin valla park yatağını almayı düşünüyorum daha almadım bence diğer ürünlere göre hem çok kullanışlı.İcinde bir sürü aparatı da var.Ben influencer kubracablog sayfasında gördüm.Cok beğendim zaten o da kötü olan bişeyi önermiyor.
seymayalcin Gzma Gerçekten çok kaliteli duruyor yorumlarda güzel almak nasip olur inşallah 🩷🫶🏻🙏 sağol canım
melekmi22 seymayalcin sallanan ana kucağı aldım kızım seviyo artık kullanamıyoruz büyüdük ama uzun süre kullandık çok memnunuz