Medine-96 Merhaba kızlar İzmir de detaylı ultrasın için önereceğiniz perinatoloji uzmanı var mıdır acaba? Sizler kime gittiniz, memnun kaldınız mı? Muayene süreniz ne kadar dı ?
Minikfasulyem_1 Medine-96 merhaba ben ekol hastanesi çiğliye gittim Halil Gürsoy Palaya memnun kaldım işinin ehli bir doktor tavsiye ederim 🙏🏼 aynı hastanede başka doktora takipliyim o yüzden 3500 tl ödedim geçen hafta ama dışardan hastalara 4000 tl ücret alıyorlar
ibcmom Medine-96 ben gitmedim daha ama Tınaztepe Serkan güçlüyü cok övmüşlerdi burdan isterseniz araştırabilirsiniz
SdilaK Medine-96 Şirinyer de Fahri Temiz var, tatlı bir adam. 2.500 tl fiyat olarakta uygun İzmir bazında bakarsanız. Yaklaşık 40 dk kadar sürmüştü benimki.
Meltem2910 Medine-96 ben can hastanesinde takipliyim uzun araştırmalarım sonucu doktorumunda önerdiği iki isim vardı can hastanesinde yine doç.dr Murat Akbaş var perinatoloji uzmanı ona gidicem haftaya Salı günü benim ikiz gebelik olduğu için fiyat biraz yüksek ama tekte 3500-4000 tl gibi bir fiyatı var diye biliyorum