DNZMHMHT İkinci doğumum olacak ilkinde normaldi korse kullanmadim şimdi mecburi sezryan olacak korse kullanılacak mi öneriniz var mi
Semyil DNZMHMHT ben kullandım canım dikişi sabitlendiği için ağrılarımı hafifletip daha rahat hareket etmemi sağlıyordu hemde göbeğim sarkık görüntüsünden kurtuldu şuan hiç doğum yapmamış gibi dümdüz karnım var. Ben medikalden çıtçıtlı olanlardan aldım dikişlerim geçtikten sonra normal alttan giymeli korse kullandım
Yogurtlupilav DNZMHMHT bana doğumdan sonra 3 hafta korse kullanma demişti doktor. Sonrasında kullandım. Yaran dışarıdan iyileşmeden zor olur bence de kullanımı.
Mommywolf DNZMHMHT bana doktorum hemen hastaneden çıkarken kullanmamı söylemişti. Karnımı sıkıca tuttuğu için daha rahat hareket ettim ve daha hızlı toplandı. Dümdüz bir karın genetik bir durum olmayınca olmuyor o konuda garanti veremem. Medikallerde satılan cırtlı olanlardan almıştım
Fatmanur__ Semyil bende sezaryen oldum ama korkumdan takmamıştım ve maalesef göbeğim kaldı şimdi ikinci doğumumda takacağım ama göbeğim kalır mı acaba ilk doğumdan kalan göbek de olunca tereddüt ettim
GulsenUlu Semyil ben de simdi ne alsam diye bakiyordum 🥲 markasi modeli nedir nasil bulabilirim? Kucuk bir yerde yasiyorum, online almak zorundayim 🥲
Semyil DNZMHMHT evet ilk başta çıtçıtlı kullandım. Dikişlerim geçtikten sonra normal korse alttan giymeli olanı kullandım. Ama ilk taktığında gevşek bırakma biraz sık çok zorlamayacak şekilde
busyet2002 Bana doktorum 1 hafta sonra kullanabileceğimi söyledi çok düzenli kullanmadım ama göbeğim kalmadı bence biraz genetikte etkiliyor şimdi 2.ye hamileyim nasipse bunda daha düzenli kullanmaya çalışacağım
TUGBABC Citcitliyi bize birinin takmasi gerekiyo mu, kulot gibi giyilen nasil tuvalete gidip gelmede sorun yaratir mi sizce, cok kararsizim ilk dogumum hala alamadim korseyi, hemen dogum sonrasi yoğun gaz sıkıştırması yuzunden mutlaka kullanmami soyledi ebe
Mommywolf TUGBABC eğer sizde sezaryen olacaksanız alttan giymeli korseler ilk haftalarda kullanmak çok zor çünkü zaten zor hareket ediliyor ve çok sıkı ve dar şeyler bunlar. tuvalete giderken çok zorlanırsınız. Medikallerde çıt çıtlı değilde cırtlı bant şeklinde olanlar var onlar da çok kolay takılıyor ve karınızı sağlam tutuyor. İlerleyen zamanlarda iyileştikçe daha profesyonellerini alabilirsiniz.
DNZMHMHT Yogurtlupilav hadee bilemedim mantıklı da aslında yara açısından en iyisi ben hazır ediyim doktorum soyleminr göre hareket ederim artik