Canım hiç üzülme şuan2.ye hamileyim 1. Gebeliğimde 35.haftayı geçmiştim 3lü testi,detaylı usg,şeker yüklemesi hepsini yaptırdım hiçbir sorun yoktu o haftalara geldim biranda dr dedi ki bebeğin karın çevresinde 3 hafta gelişim geriligi var.2 güne bir acilden gelip nst baglanacn dedi yatacn hiç kalkıp hareket etmiyecn yediklerin erimesin bebebge gitsin dedi.okadar korktum gi ağlaya ağlaya eve gittim.Gecesine özele randevu alıp gittim dr normal oşdugunu,minyon bebek olabilecrgini çok kilolu olmayacagını söyledi bnm bebeklik kilomu sordu hatta sana çekmiştir dedi.Ve ben devlete gitmeyi bıraktım özelde doğurdum.Devlette o kadar korkuttular ki biranda kontrollere perinatoloji riskli gebelik bölümüne götürdüler,kadın dogum acilde nstlere bagladılar gündüz vakti başka drlar baktı.Verdigim adet tarihi yanlış oşabilirmiş bni suçladılar tekrar hesapladılar ki bn dogru vermişim tarihi vs.işte doğum in 40 haftayı beklemeyiz dogumunu başlatırız dısarıda bebek gelişsin vs dediler Neyse işin kısası bebegim 3 kg doğdu ve çok şükür sağlıkla doğdu🤲