Sumeyyerkan38 kizlar dünden önceki günde prodoctor erken gebelik testi yapmıştım kıl gibi telefonda gözükmeyen Bursa’da kimse görmedi kıl gibi ince çizgi çıktı bugün de kaset test yaptım ve ilk 10 dk çıktı sizce varmı ??🤞🫣
Aslaninannesi_ Sumeyyerkan38 canım bir çizgi var ama erken gebelikte çıkmayan kasette hemen çıkar mı bilemedim 🤔 bende çıkmamıştı emin olmak için bir kan ver bakalım
Rapunzelll6333 Sumeyyerkan38 cnm benimde böyleydi dün akşam yaptım şuan umitsizim yaaa adetimi beklicem
Masalceylan Sumeyyerkan38 markası. Ne testin bende yaptım böyleydi kan verdim negatif çıktı umarım siz güzel haberler alırsınız
Masalceylan Sumeyyerkan38 benimde artimeddi canım yalanci pozitifi çok oluyor kan verin netleşsin daha iyi
Sumeyyerkan38 Masalceylan verdim kan ama aklımı karıştıran artimed yalancı pozitif veriyosa iki gün önce prodoctor erken gebelik testinde de ince çizgi çıktı bakalım hayirlisi
Sevgikaya1525 Sumeyyerkan38 bende artımed erken gebelik testiyle öğrendim herkes yalancı pozitif çıkarıyor dedi ama 8 haftalık olduk ama benim dha net açıkçası ve sayesinde çktı
_biranneadayi Sumeyyerkan38 Ay neden hep silik çıkıyo ya yine muallakta bıraktı bizi☺️ Çok merak ediyorum inşallah pozitiftir kan sonucunu burdan söyle canım mutlaka. Kan verdin mi
Sumeyyerkan38 _biranneadayi evet hep silik 🤣 kan verdim ama daha çıkmadı sonuç sağlık ocağında verdim geç çıkar herhalde buraya yazarım