ertonunannesi23 Zeynepgmsbs61 benim 9. Haftada çıktı şuan 5 aylık ve 7-8 aylık gibi tamamen genetik bu şeyler bence 🥲😅
Enfal_06 iremham doğumdan sonra kilo göbek te kalmadı daha ne isterim 😂😂 sessiz sedasız doğurdum millet diyor demişiz bu çocuk onların değil diyip duruyor yok bizim çocuğumuz dedik 😂😂
Elfnr_ iremham hiç sıkıntı yapma hareketin kısıtlanmıyor güzel oluyor ben kilolu hamile kaldım 30 uncu haftaya kadar karnım 3 aylık gibiydi son aylarda bebiş kilo aldığı için büyüyecek karnın senin iiçin avantaj aslında. Bugün arkadaşım söyledi beni görenler o hamilemiiydi diyormuş 😅 belli olmuyordu yani
Bubu_ iremham ilk gebeliğimde benim de yoktu 2. De birden büyüdü inanamadım doktora sordum normal mi diye hem 2. Gebelik hemde erkek olduğu için dedi alakasını bilemiyorum tabi 🤷🏻♂️
TKumsall Zeynepgmsbs61 cinsiyetle ilgisi yok bebekten bebeğe de ve gebelikten gebeliğe değişiyor oğlumda 2 aylıkken çıkmaya başlamıştı kızımda 4 aylıkken çıkmaya başladı
bthn_slm iremham ilk gebeliğimde ilk 6. Aya kadar kimse hamile olduğumu anlamamıştı :) ama son üç ayda 16 kilo aldım , kişiden kişiye değişir tabii ama genelde iç karnı geniş olanların geç belli oluyormuş
mcansu Zeynepgmsbs61 bende tam tersi olmuştu 😅 oğlumda karnım daha büyük daha sivriydi kızımda şimdi yine erken çıktı büyük ama daha yayvan oğluma nazaran daha ufak 😅 oğlumda devasa bir göbekle geziyordum 😁 Herkeste farklı oluyor sanırım
FtmaGlr Benim 16. Hafta olacak top gibi çıktı gören 5-6 aylık sanıyor gebelik öncesi 16 yıldır aktif sporcuydum karın kaslarım vs vardı şimdi o gitti top gibi göbek geldi 🫠😬 çok gergin her akşam krem vs yağ sürüyorum inşallah çatlak oluşmaz