Gulsumzmn Kızlar 27 haftalık hamileyim seklajlıyım gece birden kalktım çamaşırımda sarı akıntı ve avuç içi kadar su olmuş bebeğin olabilir mi çok korkuyorum
superstar_00 Gulsumzmn Akıntı normalde de olur ama avuçiçi kadar su dediğiniz çamaşırınızda ıslaklık mı olmuş?
Nurtanesi89 Gulsumzmn ihmal etme canım sen bir doktor muayenesine git hemen biz ne dersek eksik olur şimdi. Doktorun görsün değerlendirsin ki ona göre tedavi uygulasın.Bu gibi durumlarda srklajlılar ihmale gelmiyor biliyorsun. Git ki için rahat olsun. 😘
melosunbebikosu Gulsumzmn ne yaptınız acaba gittiniz mi doktora bir sorun var mı? Aynı şikayetleri ben de yaşadım bugün
Gulsumzmn superstar_00 evet ıslaktı sonra yattım bi sat sonra gene ıslandı aynı şekilde çok korkuyorum
Nurtanesi89 Gulsumzmn ıslaklıktan korkma valla bende çokça oldu o ıslaklık durumu. İç çamaşırlarım yamyaş oluyordu. Suyum geliyor benim diye bir kaç kez gittim doktora 🤭
Gulsumzmn Nurtanesi89 normalde progestanla bberaber sulu oluyordu ama bu defa böyle çiş gibi ıpıslak ya çok korkuyorum inşallah su değildir
Nurtanesi89 Gulsumzmn benimde öyle oluyordu korkma çiş gibi üşüttün mü? Bu aralar benimki idrar mış mesela tutamamışım. Benim komple ıslanmıştı tutamıyordum. Çatala çıkardılar alttan baktı spekulumda öksürttü beni çok baktı su değil dedi.
Gulsumzmn melosunbebikosu evet şuan hastanedeyim suyum baya bi azalmış ağrı sancı yok ama su çok az enfeksiyondan dolayı sürekli antibiyotik tedavisi veriyorlar ve nst bağlıyorlar elden gelen bişeyim yok sadece çok üzgünüm inşallah bekler ne kadar beklese o kadar iyi çok küçük çünkü
gokyuzu777 Gulsumzmn canım vaktınde gununde sağlıkla mutlulukla huzurla doğsun insallah bebeğin. Ben de aynı durumdayım. Hastanelerde turnusollu ped var. Onu koyup bakıyorlar su geldı mı diye bana onunla da baktılar. İstersen talep et. Umarım iyi olursnz ıkınızde
melosunbebikosu Gulsumzmn bu su gelmesi sadece 1 2 kere mi oldu peki? Benimde bazen progestan ile beraber geliyor
Gulsumzmn gokyuzu777 sağol canım inşallah zaten benşuan hastanede gözetimdeyim şuan gelmiyo ama hissediyorum şuyun kalmadığını hem hareket çok az hemde karnım yarısı indi küçüldü yani bilmiyorum nolcak Allahım çocuğumu bana bağışlasın inşallah