NNour 17.haftaya girdik çok şükür.Sitemizde havuz var girmeyi cok istiyorum hem iyi spor olması hemde vücudu rahatlatması açısından …fakat mikrop enfeksiyon vs kaparım dıyede korkuyorum.Sizce ne yapmalıyım?bilgisi yada fikri olan var mı 🤔
Minnaksever NNour normalde bile havuza girmem hele ki site havuzuna.doktorlar önermiyor hamileyken.gecen bı deneye denk geldim havuzun o klor kokusu kimyasaldan değilmiş kimyasala karışan çiş kokusuymus envai çeşit vücut sıvısı var içinde yine tabi doktorunuza sorun siz girmek istiyorsanız
[silindi] NNour özellikle gebelikte havuz önerilmiyor canım, benim doktorum kesinlikle izin vermemişti
Deniiizzz NNour altta yazan arkadaşlara da katılıyorum ama hamilelikte de yüzmenin öneminden de çok bahsediliyor en kötü site yönetimiyle görüşüp temizliğinin yapıldığı ve kimsenin olmadığı erken saatleri bi konuş istersen ama tabi en önemlisi doktorun ne derse onu yap dedikleri gibi her havuza da güvenilmiyor.
NNour Deniiizzz bakımları devamlı yapılıyor söyledikleri o..sabah kımse yokken gırılır belkı dedıgınz gıbı teşekkür ederim fıkır verdiğiniz için ☺️
ipos Hamileliğimin başında tatile gidecektik, doktora danıştığımda denize gir ama havuza sakın girme demişti ki havuz mikrop yuvası. Ben dışarda wc’ye bile girsem hemen enfeksiyon merhaba diyor, büyük cesaret havuza girmek hamileyken 😀
NNour ipos dogrudr bnde o yuzdn kararsızdım işte dışarda wc ye falnda gırmeyi sevmem çook zorunlu kalmadıkça.. aman sizde dikkat edin kendınıze 😬
ipos NNour ben de öyle çook sıkışmış olmam lazım. Hayır böyle düşünüp havuza girebileceğinizi nasıl düşündünüz onu anlamadım 😀 sitede oturuyosunuz anladığım kadarıyla çıkın sitede yürüyün daha iyi olacaktır, eve de bi pilates topu ve videolar eşliğinde biraz spor yapsanız tamamdır 😀 ben de başlayacğaım bu ara inşallah 🙏🏻
NNour ipos o her zamankı halımdi yalnız,yüzmekten daha cok zevk alıyorum diğer sporlara göre bu yüzden de onu tercih ediyorum ve sitemiz ciddi yürüyüş yapacak kadar genış değil ıkı adımda bıter.Gayet normal bir soruydu bence 😉😅