Sept2409 nstde sancilarin cikabilir sertlesmeden benim çıkmıştı düzenli sancım pazartesi yeniden çağırdı o yüzden 36+3te gittim pazartesi 37+3 okucam yeniden gidicem bence gidin biz sanciyi hissetmiyoruz çünkü

Sept2409 gunde 10 taneden fazla olursa doktorum gel demisti oyle olunca duzenli oluyormys sancilar ve dogum sancisiymis

Mhrbnnn haftaya salı randevum var aslında ama bu saatte acilde nst çektirsem olur mu ki ? Öyle garip bakıyolar ki anlam veremiyorum ilk gebeliğim tedirgin hissediyorum ister istemez sanki sadece sen hamilesin gibi tepkileri oluyor…

ruveyda_34 son haftalar çok stresli bide ilk gebelikte insan anlamıyor gün içinde sertleşmeler oldu ama son 4-5 tanesini takip ettim

Sept2409 o zaman bi git görün hasteney çünkü biraz daha kalması bebek için iyi olur en azından 37 haftalık olsun

Sept2409 evet canim benimde kasilmam cok oluyor nst sanci cikiyor strestden olsa gerek 37+1 deyim ama icin rahat etmiyorsa bi acile git devam ederse gece boyu

Sept2409 dün bahsettiğiniz gibi sancım ağrım vardı bu güne komtrolüm var zaten diye gitmedim dayanadım bu gğn kontrolde doktorum kızdı nst de sancım çıktı ama bu sefer ben hissetmiyordum hemen serum taktılar sonra tekrar nst sancılarım hafiflemişti eğer sancım yükselseydi beni doğuma alıcaktı sancılarım hafifledi bebek en azından 37 i görsün dedi serum benim sancımı kesti bu tarz sancıda su ve kanama dışa değil içe vurabiliyormuş ben bunu bilmiyordum o yüzden önemseyin bırakın nasıl bakıyırlarsa baksınlar hiçkimsenşn tavrı sizin ve bebeğinizin hayatından önemli değil maaş alıyorlar işlerini yapsınlar bir zahmet niye ordalar 👍🏻

minimonun-annesi haklısınız en azından 37yi görelim istiyorum ben de ılık bir duş alıcam geçmezse acile gidip bir nst çektiricem ağrı yapmıyor evet ama ben regl ağrılarını çok aşırı yaşayan biriyim o yüzden hissetmemekten korkuyorum…

Sept2409 hiç kimseyi takma görevleri essek gibi de bakmak zorundalar sana sen git son haftalar tehlikeli zaten hele ilk doğumda hiçbir tecrübemiz yok

Sept2409 mutlaka hastaneye gidin haftanız 36 olduğu için serum verirler sancı getçekmi değilmi diye yada durdururlar belki biz riskleri çokta bilmiyoruz en azından kafanız rahat olsun belkide gerçek sancı bebek doğmak istiyor siz böyle durumlarda gidin benim ikinci gebeliğim olmasına rağmen gitmediğime pişman oldum dün gitseydim keşke

Mhrbnnn evet takmamak lazım ama sanki ahırda ineğe bakıyor gibi davranıyolar ya çok sinir bozucular…

Sept2409 sadece az sancı ve toplanma hastaneye gitmek için yeterli mi? 36+3 teyim ben de nişan fln bekliyorum heralde ağrıları nedense çok önemsemedim. Hata mı yapıyorum? sancı dediğimiz regl sancısına benzer bişey mi?

baharaa ben de bilemediğim için sorma gereği duydum size ne desem yalan olur maalesef… bugün ebem regl ağrısını çok yaşıyorsan bazen sancıyı hissetmezsin ve karnın top gibi olur düzenli aralıklarla bazen su ya da nişan gelmeyebiliyor demişti. Bel ve kasık ağrısı + bide toplanma olunca sormak istedim. Yine de yalancı olup olmadığına emin değil bu yüzden duşa girdim duşta tekrar bir toplanma oldu ve bir 5-10 dakika önce tekrar oldu ikinciy bekliyorum. Eşimi uyandırmak istemiyorum 2 gün önce hareket etmediği için gitmiştik herkese haber vermiş 😬😬