Swan97 Yetergumus6327 ben de 36dayım normalde sürekli kabız olan ben 33ten beridir arada ishal oluyorum 🫠 magnezyumu kesmemize rağmen
Guzelanne56 Yetergumus6327 an ıtıbarıyle 36 oldum yaklaşık 1 gündür bu durumu yasıyorum duşa gırıcem ağrıdan kalkamadım mıdem de kötü neden oldu anlayamadım lavabodan cıkamıyorum
Swan97 Yetergumus6327 evettt hatta vajinamın ordaki kemiklerim agrıyo 3 gündür bence bebek indiği içindir. Bi de aynada göbeğim bariz düştü görüyorum
Civcivimmbenim Yetergumus6327 hiç bilmiyorum en son üç hafta önce doktora gitmiştim 36 tekrar gidecem bakalım durum nedir Ama ters olduğunu biliyorum ya kafası yukarda yada yan yatıyor aşağı inmiyor kafası :(
Yetergumus6327 Guzelanne56 korkacak bişey yok öylese benim artık alışmam lazım 3. Ama unutuyorum zaman girince
Haticeylmzkrtl 36 haftadayım bugün alt karnımda sürekli ağrılar yaşadım aşağı bölgeme dahi vurdu ama şiddeti artmadığı için paniklemedim akşama doğru geçti bu sancılar sürekli gelip gitcek artık galiba
Yetergumus6327 Haticeylmzkrtl evet benim bazen nefesimi kesiyor benim kasılmalarım ağrılarım gece oluyor uyurken