Xiremmx 12 yaşında pcos tanısı kondu bana, lisede hormonların etkisiyle ciddileşti, 2016da tedavi amaçlı doğum kontrol hapına başladım, hiç bırakmadan ağustos 2024e kadar içtim,tabii bu sırada evlendim ve çocuk düşünmeye başladık. Pcoslu olduğum için hep tedaviyle bebek sahibi olabileceğimi düşündüm kendiliğinden olmaz diye düşündüm, ağustos 2024 ayında bu yüzden doktora gittim en azından bir tedaviye de başlanacaksa erkenden yaşım daha da geçmeden daha da güçleşmeden olsun istedim. Ağustos ayında doktorum doğum kontol hapını bırak bir bakalım ne oluyor diye dedi. Bir sonraki reglinin 3. Gününde gel yumurta rezervlerine bakalım ona göre aksiyon alırız dedi. İlacı bıraktıktan sonraki ilk reglimde kıbrısa tatile gitmiştim o yüzden yumurta rezervlerime baktırmaya gidemedim. Ekim 2024 ayının sonunda yani ilacı bıraktıktan tam 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Üstelik doktorum ‘ilacı hemen bırakınca hamile kalmazsın üzülme, 3 ayda anca atılır vücuttan’ demesine rağmen ben ilacı bırakmamın 2. Ayında hamile olduğumu öğrendim 🥹🤰 pcos hamileliğe engel değil çok ilerlemedikçe, vücudumuzun yaptığı şey gerçekten bir mucize, içinizi ferah tutun, Allahın işi ne zaman nerden gelecek belli olmuyor, şimdi 11+3 teyiz bile 🧿🥹