1Kelebek1 Mlsaa99 Gözlerimden uyku akıyo ama ağrılarımda arttı elimden gelse sabahı beklemeden şimdi gidicem 😫
Mlsaa99 1Kelebek1 benimde adet olur gibi sancı var kasıklarımda rahatsiz ediyor 🥹 yeme icme konusunda sana ne dediler 12 den sonra yemek yok evet ama su da mi yok ?
Mlsaa99 Kocbuse65 nasıl uyuyamiyoruz da , 12 den sonra birsey yeme dediler ama su da icmeyecek miyiz ya onu sormayi unuttum ben sana ne dediler 😁😁
Mlsaa99 1Kelebek1 anladım canım hepsi farkli farkli uyguluyor demek ki benimkisi garanti altına almak istemis herhalde 12 den sonra deyipte allah yardimcimiz olsun rabbimin bütün melekleri yanımızda tum kotuluklerden de uzak olalım insallah 🧿
Mlsaa99 [silindi] aminn bitanem az kaldı ben uyumaya çalışıyım da iyice uykusuz kalıp yorgun anne olmayım ilk gunden 💞
Ask2108 Mlsaa99 sağ sağlim kucağınıza alın inşallah 🌹🥰 hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🌹 darısı bende dahil tüm gecelere 🌹🥰
ikoli_14 Mlsaa99 yarın benimde sezeryanım vardı ama doktorumun cenazesi olduğu için ertelendi . 40+2deyiz. Umarım kendi gelir 😅