Edanursariyar Kızlar 19+5 deyiz ilk gebeliğim ve hala bebeği hissedemiyorum gibi sizler kaçıncı haftalarınızda ilk hareketlerini hissettiniz. Çok sabırsızlanıyorum kızım kendini belli etmeye başlasın artık istiyorum 🥰🥰
yeni_anne2 Edanursariyar sana şöyle söyleyeyim benim de ilk ama 27 hafta oldu daha yeni 3 gündür tam anlamıyla burdayım diyor😁 insan acele ediyor ama merak etme bır kac haftaya az da olsa burdayım dıycek sanaa😊🤭
Larraa Edanursariyar Ben ilk kez 19+5’te hissettim. 22-23’e kadar dahi hissetmemek normal ama yakındır hissedersiniz 🌸
ertonunannesi23 Edanursariyar ben 19. Haftamdayim daha yeni hissetmeye başladım mısır patlar gibi. Karnımin bir tarafında şişlik oluyor oraya koyuyorum elimi bakıyorum pıt pıt atıyor . Tabi günün her saati değil özellikle geceleri hissediyorum balık gibi kayıyor🥲 bu gece ilk kez çok net hissettim elimi karnıma koymadan pıt pıt attı 🥲🥲benim bir oğluşum olacak inşallah
Edanursariyar yeni_anne2 ayy çok sabırsızlanıyorum ya kızım burdayım desin sesime tepki versin istiyorum 🥰
Edanursariyar Sabriyedemir bende zaten gebelik şekeri var ondan şeker yüklemesi yapılmıcak belki bende o haftalarda hissetmeye başlarım ☺️
yeni_anne2 Edanursariyar benn artık üzülmeye başlıyordum hani fazla hareket etmiyor diye bu da yetmezmiş gibi acaba iyimi bir sorun mu var diye de düşünüyordum ama çok şükür maşallahı varr artik benimde prensessss bu arada🤭😊🌸
Edanursariyar yeni_anne2 kızlar zaten kendini biraz geç belli edermiş anne karnında belki de ondan haraketlerini geç hissettiniz allah zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰
Edanursariyar Larraa heyecanla bekliyorum bide acaba hareket ediyor da ben mi anlamıyorum diyorum birşeyler oluyor ama bağırsak hareketimi midemden mi geliyor anlamıyorum tam anlamıyla evet işte bu kızım diyemiyorum 🤦🏼♀️
Edanursariyar ertonunannesi23 maşallah hareketli bir bebiş geliyor galiba kendini hissettirmesi çok güzel bir duygu olduğuna eminim inşllah benim kızımda annesine hissettiricek 🥹
ertonunannesi23 Edanursariyar ya evet bende aslında karnimda ne oluyor demiştim anlamamıştım birkaç gün sonra anlamaya başladım . Gerçekten çok net hissetmesemde güzel bir duygu elimi karnıma biraz bastırınca hissediyorum attığını 🥲
queenanne1 Edanursariyar dün hissettim 18+2 ilk gebelik temizlikten sonra yorulmuştum uzandım baya odaklandım pıt pıt atıyor kayıyor🥹 çok değişik bi duyguymuş Allah isteyen herkese nasip etsin🥲
helloandhello Edanursariyar 24-25. Haftalarda tam net hissediyorsunuz şuan biraz erken 😍 hafif hafif hareket eder düzenli değildir ama