Yarenn24 Kızlar 8. Aya girdim henüz çatlaklarım oluşmadı ama olmayacağı anlamına da gelmez çatlak kremi kullanmak istiyorum memnun kaldığınız yağ krem vs marka var mı alayım 💕
Happy-melek1997 Yarenn24 benim de yoktu olmayacak diye diye bi duş sonrası bi baktım önce yanlarım bir iki gün sonrada karnımın altı çatlamış bugün sağlık ocağı kontrolüm vardı bio oil yağ önerdi onu aldım çünkü ben göbek deliği ekranı uyuşuk dedim iyice gerilmiş dedi yağ önerdi bence hemen al kullan bana krem değil yağ olarak önerdi ebe
Yogurtlupilav Yarenn24 ilk hamileliğimde Lierac kullandım hiç çatlağım olmadı. Birde duşta yves rocher in shower oilini kullanıyorum, baya nemlendiriyor. Temizlenip çıktığınız için yapış yapışta olmuyor tavsiye ederim.
Goncakoc Hindistan cevizi yağı ve shea yağı kullanabilirsiniz bio oil de kullandım ama alt karnım yinede çatladı
PlutonMerkez Kakao yağı(soğuk sıkım) ,zeytin yağı,tatlı badem yağı karıştırıp krem yaptım kullanıyorum.Bi fenomenden görmüştüm:) 21hafta daha ama nemlendirmesi çok güzel💜
Smileylaylom PlutonMerkez ben 35. Haftadayım ilk öğrendiğimde Hindistan cevizi yağı sürdüm o bitince Mustela çatlak öncesi yağını aldım sonra da dediğiniz bu karışımı yapmaya başladım memnun kaldım şuana kadar çatlamadım 😊 doğumdan sonra bir süre dana devam edeceğim
Larraa Yarenn24 Evet duştan sonra genelde önce bio oil sürüp bir kaç dk emmesini bekleyip üzerine lierac kullanıyorum. Duş dışında da kuruluk yada ufacık bir kaşıntı hissedersem herhangi birini hangisi elime gelirse sürüyorum. 26 haftalığım henüz sabah akşam rutini yapacak kadar büyümedi karnım o yüzden pek düzenli kullanmıyorum ama 30 dan sonra özellike sabah biri, akşam biri olmak üzere rutin oluştururum diye düşünüyorum 🌸
ozlem_68 Deniiizzz ben kakao yağı hindistan cevizi yağı ve tatlı badem yağını karistrdm bı sprey şişesine cektm karnım çok büyüdü oralara sürüyorum genelde belim karnım kilo alan yerlere
Smileylaylom Deniiizzz çatlayabilecek her yere sürün isterseniz. Ben göğüs, kol altındaki yanlar, karın, bel, bacaklar iç bacak dahil diz kapağına kadar sürüyorum. Kollara da sürülebilir çatlama ihtimaline karşı
Deniiizzz ozlem_68 bana dediler ki komple bütün vücuduna sür hatta meme uçları dahil. Bir de badem yağı dediler olur mu o da
ozlem_68 Deniiizzz badem yağını da kullanıyorum ben zaten istediğin yere surebilirsin bence sonuçta nemlendirmek için ben genelde karnimdan çok kilo aldığım için oraya suruyrm ama çatlama ihtimali olan yerlere sürebilirsiniz bence
PlutonMerkez Smileylaylom çok güzel,inşallah ben de çatlamam.Düzenli kullanıyorum karışımı en azından doğal💜