Rabisssh nuurmiss içimde ki duygunun tarifini bende yapamıyorum heyecan mı korku mu stres mi bilmiyorum
dilaraaydinn Firdooo409 yarın doğum yapacak kadına gelip iş yapmaları gerekirken bide ev mi dağıttılar 😒 bu insanlar var ya..
Firdooo409 dilaraaydinn evet hayatım 1 buçuk yaşında kızı var eve gitmek yerine daha burda uyuttu. Sabah ta erkenden 3 bebeyle hastaneye peşime geliyor gel de dellenme
Sudenaz_07 Bende 36 haftalık gebeyim sizin heycanınızı okudukça heyecanlanıyorum, şimdiden düşüncesi bile beni uyutmuyor🥹Rabbim kolaylık versin hepinize Siz çok güçlü kadınlarsınız Başarırsınız , Sağlıcakla bebeklerinizi alın ve gelin
Aysun-52 Sudenaz_07 bende 36+6 😌 heyecan yaptım bende valla 😂 nasipse bizde 23 inde doğum sizin ne zaman
Ceycey74 Benimde yarın bitanede 6 yaşında oğlum var en çok onu düşünüp düşünüp gözlerim doluyor heyecan korku hepsi bi arada uyuyamıyorumda çamaşırlara verdim kendimi sepeti boşalttım yıkayıp kurutup yerleştiriyorum 😀
yrncgl Allahım hepinizin yardımcısı olsun, inşallah kolaylıkla atlatıp sağlıkla hayırla kavuşursunuz yavrularınıza🤲🥰
Arkeo-kadin12 Bebeğimi 12.12 de doğurmak isterdim çünkü kendi doğum günüm 🤣 oğlum akrep oldu,yay olmasını isterdim 💜 Şimdiden doğumlarınızda kolaylıklar dilerim kızlar
Firdooo409 dilaraaydinn yok sevgili kardeşinin yanında duracak çünkü benim kocam 5 yaşında ya. Hele bi gireyim ameliyata çıkayım kendime geleyim öyle gel ziyarete demi. Eşim ben annem ve kayınvalidem gidiyoruz zaten küçük kızı asla durmuyor orda başımda ağlarsa ben kafayı bozarım. Sabahın köründe bu da geliyor çünkü çatlar merağından
yalandunyaa Rabisssh canım çıktı yatak odasını camlar perdeler birsyru kıyafet yıkadım katladim enson oğlumla duş aldık banyo yıka derken belim fena ağrıyor Sabah nasıl uyancam bilmiyorum.9da ameliyat olacak
dilaraaydinn Firdooo409 😂😂 Güldüm ama kusura bakma yaa. Allah yardımcın olsun. Her şeyden önce yavrunu sağlıkla hayırla kucağına al, Rabbim kolaylık versin sana 🙏🏻☺️