elifseda53 Kızlar merhaba ben 6 haftalık hamileyim ve bugun doktora gıttım kalp atışı ıcın benı alttan muayene etti o zaman dan benı kasıklarımda agrı var ve pembe lekelenme oldu normal mı?
Eda42_ elifseda53 Bende ger gittiğim de alttan baktı şükür birşey olmadı ama sizde zorlama yada kendinizi mi kastınız ki inşallah birşey yoktur eğer devam ederse pembe leke doktora gidin isterseniz
Minyonannecik elifseda53 doktora gidin yerleşme kanamasıdir büyük ihtimal ama tedbir amaçlı progestan fitil veriyolar
LLavinya ayseamineinci hamileliğin ilk haftalarında bebek küçük olduğu için ultrason ile detaylı gözükmüyor diye alttan muayene ile bakılıyor ilerleyen aylarda karın ultrasonu ile devam ediliyor
ayseamineinci elifseda53 he geçmiş olsun inşallah önemsizdir bak kafana hiç takma kafana takmazsan hemen geçer başka bi doktora daha görün imkanın var ise yoksada takma geçer inşallah
elifseda53 Normalde cok takan bırı degılım zaten de ılk defa alttan muayene olunca gerıldım bıraz sanırım
Eda42_ elifseda53 Aman dikkat et o zaman devam eder gelirse ihmal etme hamileliğin başlarında çok yorulmamak lazım ayakta çok durmamak dikkat et herşeye rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah amin 🤲🏻
elifseda53 Eda42_ amin inşallah canım elımdem geldıkce yapıyorum ama yatmaya alısık degılım yıne malesef rabbim korusun çocuklarımızı