Suzican Arkadaşlar uzayan beşik mi İkeanın uzayan yatağımı Ya da siz neyi önerirsiniz yardımcı olun lütfen 🥺
Gulcem Suzican ilk kızımda uzayan mobilya beşik almıştım ama uzatmadan kaldırdım kardeşime verdim. Çok hantal ve gereksiz bu sefer ikea beşik alacağım en azından kaldırdığımda yer kaplamaz. İlk kızıma 2 yaşına gelince ikea minnen lüroy uzayan yatak aldık şuan 5 yaşında 2. Kademede kullanıyoruz. Önce neşil alıp sonra bu karyolaya geçebilirsimi.
Girlmama Suzican neden o model düşündünüz anne yanı yerine bende uzayan beşik istiyordum ama anne yanı daha mantıklı geldi bana
Suzican Gulcem cevap verdiğiniz için teşekkür ederim :) bana da büyük geldi o uzayan beşik , peki sizin dediğiniz demir beşik mi kullandığınız büyük kızınıza , son söylediğinizi anlamadım neşil ne demek
Gulcem Suzican şuan kullandığımız 3 kademe büyüyen minnen lüroy demir karyola, neşil değil de beşik yazacaktım klavyenin azizliği😀 Bu sefer ikeanın ahşap beşiklerinden alacağım. Biraz büyüyünce ona da aynı karyoladan alırım.
Suzican Girlmama anne yanı olarak kendi odama alıcam zaten 😊 ayrıyeten bebeğime oda yapmak istiyorum dolap şifonyer ve beşikmi karyolamı karar veremedim
Girlmama Suzican hmm ikeanın karyolası rahat daha önce kullandım yanına korumalık alarak tercih edebilirsiniz 🤗