Eymenkuzusu Brcarss ramzi teorisine gore bakiyorm bebisin kesedeki durusuna gore. Allah gonlunuze gore hayrlisini nasip etsn insallah 🥰
Gas0307_ Eymenkuzusu Sizdemi hamilesiniz hayırlı olsun inşAllah gönlünüze göre olur ama ben kiz istiyorum inşallah kiz olur
Eymenkuzusu -angel34 ya bu goruntude bacak arasi bos deyip erkek demisim. Ama kiz olabilr erkek olsa bi cikintisi olurdu. Baska ultrason goruntusu var mi
Eymenkuzusu Gas0307_ evet bende 9 haftalik olacm. Bir oğlum var benim de gönlüm kizdan yana Allah gonlumzdekini hayirli eylesin inşallah 🥰
Eymenkuzusu Gas0307_ kalp atisi yuksek olunca kiz diyolardi herhalde ama iste hepsi bi tahmin. Siz kac haftaliksinz
Gas0307_ Eymenkuzusu ayy inşAllah Sağlıkla gelsin Yavrularımız benimde bir kızım var ailecek kiz istiyoruz inşAllah Allahım gönlümüze göre olur
-angel34 Eymenkuzusu bende erkek hissediyorum çevremde herkes erkek diyor evladın ayrımı olmaz ama kız içimde ukte🫶🏼☺️👼🏻hayırlısı olsun
Gas0307_ Eymenkuzusu evet daha küçüğüz inşAllah belli Olunca haber ederim ama sizinkide belli olunca yazarsanız sevinirim
Eymenkuzusu -angel34 genelde hissedilen cikiyor. Saglikli sıhhatli kucaginiza alirsinz insallah. Hayirli evlat olsnlar. Nasip olursa bir sonraki de kiz olur inşallah 🥰🌺