Busraa41 kayramertannesi benim yeğenimde spina bfida, şuan orta okula gidiyor 4 aylık olduğu zaman ameliyat oldu. Ne kadar erken teşhis o kadar iyi. Çok şükür birinci evresiydi ama 4 aylık gelişim farkı illa oluyor çocukta
_34Merve kayramertannesi Adnan dağçınar yazın Google eğer içinize sinerse bilgilendiriririm sizi ama ömrünü bebeklere adamış doktor o kadar ilgili o kadar merhametli ki biz hala kendisine muayne oluruz
kayramertannesi _34Merve Adnan dağçınarı çok duydum bir öngörüşme şansımız olsa hani durum ne ne yapılabilir hemen apar topar kalkıp gelebiliriz aslında biz. Bir yakın aracılığıyla mr sonucunu kontrol eder mi ki?
_34Merve kayramertannesi numarasını veriyim ben size mr sonucunu atn gorunce mutlaka yazar size .. denizlideym size ne zaman gelebilirim yazn
Elif-ayaz kayramertannesi Adnan hocaya pek çok tanıdığım kişi ameliyat oldu gerçekten iyi bı doktor ama Denizli’de Emrah egemen var isterseniz önce ona bi gösterin oda çok iyi bi beyin cerrahıdır
ballilokmam Rabbim hastalıktan iz bırakmayan şifa ihsan etsin yavruna. Haftasonunu atlatayım 313 tane okuyup haber vereceğim inşaAllah. Karnındayken gelişim geriliği vs olmuş muydu canım bir de doktorlar ilk zamanlar ağlamamasını nasıl yorumladılar?
kayramertannesi ballilokmam Ağlamıyor diye doktora sorduğumda doktor bana maşallah dedi. Daha ne istiyorsun dediler. Ya diyorum normal değil var bir şey diyorum ağlar annesi ağlar diyorlar. Pelte gibi yattı ilk bir ay. Sarılığı vardı tamam ama sarılık olup da meme için ağlayan bebek de gördüm. Benim çocuğumda asla acıktığı için ağlama olmadı.
tazeannesese kayramertannesi Allah şafi ismiyle tez zamanda şifa wersin inşaallah 10 tane okudum. Şifa olsun
kayramertannesi Elif-ayaz Şu an Emrah egemen takip ediyor. O da değerli bir doktor ama çocuk beyin cerrahi diye Adnan hocayı tek duyuyorum gerçekten herkes tavsiye ediyor.