Yamacefe SelcanCinar oğlumun adı Yamaç Efe şimdi kızımı bekliyoruz lakin erkek.olsa idi Yağız ege,yiğit,giray,sencer koymayı düşünüyorduk
-Anonim-1 Okadar çok kararsız kaldık ki erkek ismi şahsi fikrim çok az kızlara göre 31 haftama geldik ve sonunda karar verdik bizde Ediz Barlas 💙 koyucaz
Angel_07 -Anonim-1 bizde Barlas koyacağız ilk başta Barlas Ege düşündük ama eşim ikili isme karşı herkes farklı isim kullanmasin dedik sadece Barlas olacak😂💙
bengonca @Mlkyl ❤️ takılma kuzum. Ağzı olan konuşuyor. Kime ne? Türkiye cumhuriyeti devletinde kızlarımın ismi Ayşe ve Elif, oğlum olursa Muhammed Mustafa kız olursa Zehra koyacağım ve bu kimseyi ilgilendirmez…
Mlkyl bengonca yaa burada tanımadığım insanın yazdıklarına takılacak değilim zaten her tarzdan insan var burada kimseyi yargılayacak değilim benim yaşam tarzımı yaptığım mesleği kültürümü bilmeden alakası olmayan bi insanın bu şekilde saldırmasına anlam veremedim yoksa kim ne isim koymuş bana ne 😂 5 yıldır bu uygulamayı kullanıyorum ilk defa başıma böyle saçma olay geldi. Çocuklarınızın ismi çok güzelmiş isimleri ile yaşasınlar 💕🌸
Nonamea Sum16 siz kimsiniz ve ne haddinize insanların taktığı takacağı isimleri ırksal anlamda yargılamak? Birde anne olacaksınız umarım cocuklarınıza nefret toğumları ekmezsiniz zira size ekilmiş.