Deleted33000 Kizlar elimde bebek kiyafetleri var eski değiller ama beklediği için sararmış doğuma daha çok var ama merak ettim nasıl geri beyazlatilir bilen varsa yardımcı olsun lütfen
Gizemalp Deleted33000 aspirin kesinlikle. Birinci oğlumun tüm beyazları sarı lekeliydi. İkinci oğlum dogacakken hepsini aspirinle geçirdim
cckdgnn cckdgnn beyazlarınız varsa bir de beyaz sabunla yakayın derım ( hacı şakir markası çok güzel )
Deleted33000 cckdgnn ben daha önce hacı şakir in sabun tozunu kullanmıştım bebek koyafetlerinde ama pek memnun kalmamistim sabun olarak denemedim ama aklımda olsun
cckdgnn Deleted33000 sabun mükemmel ben kızımın kıyafetlerini hala onunla yıkıyorum çıkarıyor ama elınızde cıtıledıkten sonra durulamadan makıneye atın hemen yıkayın tekrar kendi kıyafetlerinizi de yıkayabılırdınız ter lekesi izini falan cıkarıyor beyazlardan
Deleted33000 cckdgnn ayy kıyafet te bisuru hepsini elimde nasıl citileyecem bide ozaman iyice ağırlaşmış olurum daha kolay yolu yokmu ki
Deleted33000 Gizemalp beklettiniz mi aspirinli suda bide şu bildiğimiz aspirin deterjandan bahsediyoruz degilmi ilaç olan aspirin değildir yani heralde
Gizemalp Deleted33000 sıvı sprey formda deterjan olan aspirinden . Beş yıllık lekeyi yikardi. Üstlerine sıkıp legene az miktara su koyup beklettim ardından makinaya. Bembeyaz ciktilar
Aylizinannesii Deleted33000 ay ilk kızımın vardı atlet vs benimde öyle oldu üşendim attım 🙈🤦🏻♀️taşınıyordum o sırada
Deleted33000 Aylizinannesii seninki kökten çözüm olmuş kız bisuru zıbın atlet takım var hepsini atarsam sıfırdan almam gerekecek e malum şimdi de herşey uçuk bide 3. Çocuk olacağı için bidaha doğurma diyorum almak istemiyorum 😅😅😅
Anne2829 Deleted33000 bingo oksijen çamaşır suyu klorsuz olanı lekelerin üzerine döküm biraz bekletip makineye atın birebir lekelere
Mucizee80 Deleted33000 bana da tuzlu karbonatlı suda 1 gece beklet yıka çıkar dediler denemedim daha haftam erken diye
Deleted33000 Mucizee80 kimi de karbonat ve beyaz sirke beklet yıla diyorlar ama bakarım hangisi aklıma yatarsa onu denerim