xAnneyiMx Kızlarrrr biz büyük ihtimalle balik burcu bir bebis olucazzz ama benim etrafimda hiç balık yok bilgisi olan var mı maksat muhabbet olsunn 🤭😂
busraanneoluyor xAnneyiMx benimde oğluşum Mart doğumlu olacak ve bizde balık olucaz muhtemelen sizin cinsiyet nedir bndenmerak ediyorum balık erkeği mi.yoksa Koç erkeği mi 🙈🙈🥰🥰 kız ise koç dogurmayin balık olsun bnce koç sıkıntili.ve sorunlu bir burç kadın da
ayse5487 xAnneyiMx ayy benim kızım da balık olacak sanırım çok duygusal ağlak oluyormuş dendi 😅ben de öyleyim valla kız da öyle olacaksa nasıl olacak bilmiyorum 🥲
TKumsall xAnneyiMx annem ve ben balık burcuyuz kızımda muhtemelen annemin doğum gününde doğacak oda balık olacak inşallah setlicez iyi niyet konusunda çok saf salak olabiliyoruz nesilden nesile gelişiyoruz ama bence annem kimseyi kiramaz kötü laf edemez ama ben yeri gelince çenemi tutamam asla
xAnneyiMx elifaydogan bizimki kız yaa 😂 bi de anlaşamadığı burclar arasında ben varım en anlaştığı burçda babasının burcu benim pabucum hangi dama atilir acabaaaaa 😂😂
xAnneyiMx busraanneoluyor kız aşk olsun ben koçum 😂😂 bizimki kız ya subat sonu mart başı bekleniyor erken dogmazsa balık olucak işte
elifaydogan busraanneoluyor erkek balık burçları gına getirtiyor ya bence 😂 Herşeye duygusal bakmalar detayına kadar didiklemeler falan 😂
busraanneoluyor xAnneyiMx valla ben akrebim koç.ve ikizler benim korkulu.ruyam 😬😬😂😂😂 teyzem ve kaynanam.koc allahimmm her yerdeler 😂😂
Zeycannn xAnneyiMx benim de tam 15 martta 40 haftası doluyor sezeryan olacak erken doğsa bile yine balık burcu olacak inşallah bir hafta geç doğar koç burcu olur diyorum
elifaydogan xAnneyiMx ay ben koçlarla çok iyi anlaşırım bide başaklarla kocam da başak Yay ve ikizleri hiç sevmem 😂
TKumsall xAnneyiMx benim doğum saatimi anam karı bilmediği için bakamıyorum yükselene 😂 ilerde çocuklarım sorar diye asla unutmuyorum ben doğum kağıtlarını da saklıyorum
Sevgikelebegi777 Ay benim kızım da balık olacak . Koç olmasından da balık olması daha iyi 😀 eşim balık ve hayatımda tanıdığım en mükemmel insan umarım babasına çeker huyları ben ikizler olarak biraz tez canlıyım 🐣
xAnneyiMx @“Sevgikelebegi777”#p34935127 ayy babasının büyük yardımı olur işte anlaşır onlar ne güzel 😂
diyarnursezer xAnneyiMx inan hiç burcu gibi değil zaten balık gibi dkdkdpksso ağlak insan sevmem dünyanın en ağlak mızmız cocuğunu doğurmusum