1993kubra Çok yeni hamileliğim var ve bel bacak kaşık ağrısı çekiyorum bu ağrılar normal mi karında şişlik gerilme hissi de var bu durumları yaşayan varmı normalmi
Musilk-1 1993kubra ikinci hamileliğim böyleydi hatta üc ay lekelenmede oldu kızım şuan 14yasinda korkma hamile olduğumu bilmiyordum karnım sanki 7aylik gibi şişmişti sonra indi tabi
1993kubra Eymenkuzusu ilk gebeliğim bebek gelişmediği için ilaçla düşük yaptırdılar şimdi okadar korkuyorum ki bana dua edin nolur hep bir tedirgin hep bir korku içindeyim
1993kubra _biranneadayi ay korkuyorum sabahtan beri karnımin içinde sanki birşeyler oynuyor geriliyor kasılıyor gibi bacak bel ağrısı korktum🥹
Eymenkuzusu 1993kubra saglikli sihhatli hayirli evladinz olur insallah sag salim kucaginiza alirsin bende 8 haftalik gebeyim ayni seyler bende de var karindakk sislik hareketlilik de gazdandir bagirsak hareketlerini hissediyorsunzdr
1993kubra Eymenkuzusu aynen hepsi bendede var şuan daha çok yeniyim kaç haftalik bilmiyorum beta 212 çıktı
1993kubra Eymenkuzusu son adet tarihim 9 Kasım hesaplayinca 4 veya 5 haftalık oluyor ama adet bitimi hemen hamile kalmamiaimdir herhalde diye düşünüyorum pek de anlamıyorum nasıl oluyor adetten kaç gün sonrasında hesap ediliyor diye canım