Gkhnm97 Deletedmom00251 seninkide guzelmis canm demekki yuzde 90 dogru cikiyo heralde herkesteki cevaplari gorunce umutlandim😊
Mevaninannesiii Gkhnm97 tabiki millete takma demek çok kolay ama işte insan bi nevi rahatlanmak istiyo🤷🏻♀️
Deletedmom00251 Gkhnm97 inşallah hamilesindir degilsende umutsuzluğa kapılmak yok bizimde iki sene olmadı çok şükür artık 4 aylık hamileyim Rabbim olmayan herkese nasip etsin en yakın zamanda😍
Betllll Gkhnm97 ben görmüştüm hamile olduğumu ama ozaman çocuk düşmüyoduk dha çok istiyodum belki o yüzden gördüm diye düşündüm sonra çocuk istedik ani bi kararla dha uzum bi süre bekliyodum 2ay için hamile olduğumu öğrendim 😊😊
Deletedmom00251 Bernaderen benimde öyle oldu hamile kalmama iki ay kala o ay ki adetlerin saçmasapan oldu😂
Ggggggggggg Kardeşimin arkadaşı görmüş beni de ben adetime üç kala erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı değilim dedim tabi rüyasında görünce bugün normal test yaptım yine negatif adet günüm yarin 🤷🏻♀️
Ggggggggggg Gkhnm97 inşallah hamileyizdir Canım ama bu ay kendimden ümidim Yok artık 4. Ay bakalım doktor 6. Ayı bekle dedi ama bu ay incir ve keçiboynuzu kürünü deneyeceğim olmazsa beklemeden gitmeyi düşünüyorum
Gkhnm97 Ggggggggggg canm incr kurunu diger ay denedim bn baya etkisi var adetim tam sokulemezdi bnm ama onu icinde hem erken geldi hem daha fazla geldi bu ay denemedim artk bebek olurda tutunamaz falan diye canm
Ggggggggggg Gkhnm97 adet söktürmek için mi o sağlıklı yumurta oluşumu için diye duydum onun için deneyecektim çünkü ben çok fazla adat oluyorum zaten beş gün ama yoğun hatta kansızlığımı buna bağlamıştı doktor
Ggggggggggg Gkhnm97 aynen bende eşime içiricem bi problem var mı bilmiyorum ama tekrar doktora gitmeden denemiş olalım istiyorum