Gkhnm97 Kizlar birisi sizi ruyanizda hamile oldugunu gorup hamile oldugunuzu ogrendinizmi boyle bi durum yasayan varmi icinizde😁
Nazolii Gkhnm97 bende tam yersi oldu. Esimin is arkadaslarini hep taniyorum yazin evlenen birisi vardi esini hamile olarak gordum 2 hafta sonra hamile oldugunu öğrendik 🤗
Shrydn Gkhnm97 ben evet. Her kes bana diyodu tabii ben daha bilmiyodum. Adetimede cok vardı. 1 hafta kala test yaptım. Öyrendim hamileliyimi. Bide yolda gorse tanımayaacak kadar uzak insanlar gördüydu beni
esractn Gkhnm97 Gorumcem gördü 2 kere 🙄 Ilk gördüğünde tuttu rüya , gördüğünde hamileymişim, o hamileligim 8.haftada kalbi durdu sonlandı. Sonra bidaki görüşünde tutmadı. Şimdi hamileyim tekrar kimse görmedi rüyasında bu sefer 😂😂
Gkhnm97 Shrydn gercektnmi canm bnide bi arkadas gormus acabami diyorum ister istemez bunlar bile umut oluyo insana😊
ebrarmom08 Gkhnm97 ben bekar birini ruyamda hamile gordum. Hamielymisim ama dusuk oldu ertesi ay saglikli gebelik old 😌😌🐣
cilm Gkhnm97 eşimin arkadaşının eşi benim arkadaşım ve altı senedir çocukları olmuyodu tedavi görüyolardı.. rüyamda hamile oldugunu gördüm ve onada söyledim bi hafta sonra hamile oldugunu söyledi. kendim hamileymişim gibi sevindim valla😁
Mevaninannesiii Gkhnm97 sabret bakalım allah herşeyn hayırlısını versn. Yumurtlama dönemlerini kaçrmadn inş
cilm Gkhnm97 rüyalara kaldıysa işimiz ooo🤣benide eşimin kuzeni görmüştü hamile olarak bende çıkmadı rüya yani😂
23Zumra Gkhnm97 yani hamile.kalmadan once kuzenim ve halam hamile birini gormus ama kim bilmiyorlamis ban anasip oldu 16 haftaligiz
Gkhnm97 Mevaninannesiii canm gecen ay yumurtlama gunlerimi takip ettim cok taktim kafama bu ay akinti ve kasik agrimdan yola cikarak yumurtladigimi tespit ettim bklm artk ovulasyon testiyle daha cok stres yapiyorum bn