Aysezey Anne karnında erkek bebekmi daha hareketli olur kız bebekmi ? Doktor arakadşma kız daha hareketli oluyor demiş ama genelde erkek diyo etraftakilerde 🤷🏻♀️
Nese21 Aysezey kızım olacak ilk gebeliğim.16.haftada hissettim ve hala da üstüne kata kata hareketlendi
xJade Aysezey Benim oğlum çok hantal bir bebee ama erkek yeğenim çok hareketliydi. Bence bebeğe göre değişiyor.
Nurbl Kızımı 16 da hissetmiştim az ve yavaştı hareketi şuna 18 haftalık erkek bebeğe hamileyim bence oğlum daha hareketli ne yesem içsem kıpır kıpır
Aysezey Nurbl benmde 16 haftalk erkekmş .öyle dedi doktor aşırı vuruyor aşağdan sürekli altıma kaçrcak gibiyim 😅 acaba kız olsa böyle olmazmıydı diye merak ettm.diğer oğlumda öyle aşırı vurudu âniden böyle 🌼
Aysezey xJade olabilir.. ben sadece cinsiyetle alakalı olablrmi diye düşndüm ama suyu da fazla olunca hareketli oluyor sanrm 🙂
Annelikmghb Aysezey bunun cinsiyetle alakadi yok oglumu sekizinci ayda hareketleni hissetmistim. Kizima hamileyim 3 aylikken hareketleri hissetmeye baslamistim. Bebegin keyfine bagli yengem dogana kadar hissetmedi kızdı.
123gyb Aysezey ben cinsiyetle alakası olmadığını düşünüyorum oğluma hamileyken nerdeyse hiç hissetmiyordum çok sakindi şimdi kızıma gebeyim 16. Haftada hissetmeye başladım aşırı hareketli
Mucizee80 Aysezey kızım olacak oğlumdan daha hareketli ikinci gebelik olmasının etkisi var mı bilmiyorum ama
E_T Aysezey ilk gebeliğim kız dı nerdeyse hiç hareket etmez di şuan 2 inci gebeliğim erkek çok hareketli
Yamacefe Aysezey oğluma hamile iken normaldi yani.cok değildi şuan kızıma hamileyim hep çok hareketli hem daha sert hareketleri
yysmnn Aysezey hiç alakası yok benim iki oğlum var biri 9 ay nerdeyse hareket etmeden doğdu öbürüde nerdeyse 4 aylık olmadan hareketlenmeye başlamıştı
Cinardic Aysezey cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum ilk oğlum çok hareketsizdi beni hiç rahatsız etmezdi son haftalarda bile öyle çok tekmesi hareketi olmadı şimdiki oğlum masallahı var 20 haftalığız fıldır fıldır dans ediyor içimde
AyGC @123gyb Nasıl hissetmediniz ? Benim ikinci gebeliğim erkek, 29.haftaya günler kaldı hissetmekte sorun yaşıyorum. Kaç tane Dr’a da gittim sorun yok denildi. Neden böyle acaba
123gyb AyGC nerdeyse hareket yok denecek kadar azdı hafif nabız atışı gibi Dr kontrollerimde bir sorun yok dendi bende sizin gibi çok endişe ediyordum neden hareket etmiyor diye doğdu çok naif sakin bir bebekti 5 yaşında hala öyle
AyGC @yysmnn Hareket etmediğinde endişe etmiş miydiniz nasıl oldu? Su an benim de erkek ve hissetmek için amuda kalkmadığım kalıyor 😥
yysmnn AyGC başlarda korktum ama sonra demekki bu bebek böyle diye endişe etmedim çünkü sıfır hareketsiz değildi ama az hareket ediyordu