Pinar06- 33.haftaya girdim bugün sol tarafıma ağrı girdi hafifledi tüm karnımda sızı gibi adet sancısı gibi ağrı hissediyorum yalancı sancı böyle mi oluyordu
crazyymom Pinar06- düzensiz ise ve hafiflerse yalancıdir ki daha erken yine bi kontrole gidin aksi bi durum yasanmamasi için
Yeni_hamis Pinar06- o adet sancılarınınhıc umursamadm evde 3 gun cektım bıde baktm sancılar duzrnlı gelıyor suan hastaneye yatısın yapıldı serumlarla sancıyı durdurmaya calısıyoruz 36 haftalık
Ahmerrr Pinar06- 34.haftada aynı durum başladı doktora gittim hemen nst de kasılma ve sancı çıktı ilac başladı doktorum durdurmak için fazla beklemeden gidin hastaneye sizde
minikbebegim06 b-bg benim bir şey çıkmadı ama siz de aynı olacak diye bir sey yok her ihtimale karşı kadın doğum acile gidin bence
b-bg Yeni_hamis benimde şu an kasıklarımda hem batma hemde adet sancısı gibi ağrım var adetim sökülürken bu kadar ağrı çekiyordum ilk kez bu kadar şiddetli oluyor gebelik boyunca hastaneye hemen mi gideyim sabah mı
b-bg minikbebegim06 valla korkudan eşimi uyandıramıyorum kasıklarım kavruluyır resmen sabahı beklesem mi
Yeni_hamis b-bg 1 hafta gelişimi geriden geliyor ne kdr ileri atsak o kdr iyi dediler en azından ¾ gün
Ahmerrr Pinar06- haftanız güzel doktora gidin 38. Haftaya kadar beklerse daha güzel olur bebislerin gelişimleri için