Asi_07 rr321rr oda takımı aldım ben Montessori olandan yanım için beşik aldım oda takımı yoksa park yatak en iyisi
semi29_ rr321rr tayinci olduğumuz için park yatak tercih ettim 1 buçuk 2 yaşına gelince oda yapmayı düşünüyorum park yatağı da katlayıp daha sonrası için kaldırırım diye düşündüm benim için çok pratik olur çünkü sürekli taşınıp duracağız
ertonunannesi23 rr321rr park yatak anne yani kullanilir ve sallanir aldım 1-2 yaşına kadar yanımda yatirmayi düşünüyorum. Sonra odasına yatak alacağız orda yatacak
Larraa Ben park yatak aldım. Bebeğim henüz doğmadı ama araştırarak karar verdim. Hem belli bir yaşa kadar kullanılabilir, hem de kullanmayı bitirince katlayıp kaldırabilirim bu yüzden daha cazip geldi 🌸
safast seyma0661 ben de 60×120 düşünüyorum fakat 4 yaşına kadar dönmelerde falan zorlanmaz mı? 70×120 daha mı mantıklı olur
seyma0661 rr321rr görseli hoşuma gitmiyor çok basit duruyor bide çok alçak yani çocuuu alıp koymak zor olabilir. Beşiğin 4 kademesi var
aslihananne İlk çocuğumda park yatak kullandım katladım kaldırdım şimdi ikinci geliyor nasipse pratik bir şekilde kurdum hazırladım seyahatlere bile alın götürün çok rahat edersiniz
Pinar59 rr321rr bence park yatak daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum bende park yatak alıcam kısmetse
seyma0661 rr321rr bunu babymall’den bakmıştım ama trendyolda da favorimde var önümüzdeki hafta almayı düşünüyorum
seyma0661 Eliffceeeee bu ikisini takip ediyorum hangisi düşerse onu alırım mağazada 5küsürdü ama zamlanmış olabilir