Nisanurr00 5dakikada bir kasılma başladı sanırım, sonra da sarı renkte kremsi bir akıntı oldu kızlar sizce doğum mu başladı bana yazın acil
12betul Nisanurr00 hadi doğum başlamış canım hastaneye gitmen lazım zaten 5 dakika 1 e düştüğü zaman hastaneye gitmek gerekli
12betul Rabbim şu gibi doğum nasip etsin YA BASİR “ Çek bol bol Anlamı BOLLAŞTIRAN GENİŞLETEN Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişi ❤️
12betul Nisanurr00 hiç korkma canım 2 normal doğum yaptım Rabbim kulunu zorda bırakmıyor . Kolay hiç birşey yok. Kucağına aldığında hepsi geride kalacak . Duam seninle ❤️ sancı her şiddetli geldiğinde ıkın yürürken bile açılman hızlansın
Nisanurr00 12betul doğurdum canım çok şükür o kadar rahat bir doğum oldu ki Rabbime şükürler olsun ❤️🥰
12betul Nisanurr00 oh çok sevindim vallahi maşallah maşallah 🧿rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ❤️❤️
Turunculu Hayırlı olsun , çok sevindim. Bende 37 haftadayım sarım sümüksü akıntım geldi baya , ama sancım yok genel ağrım var bakalım ne zaman gelir bebiş
Nisanurr00 Turunculu benim normal akıntım vardı ama bu en son gelen akıntı sancı ile gelince nişan olduğunu öyle anladım, birde hurma ve ahududu yaprağı çayı çok tükettim geceleri de hep egzersiz yaptım
Emmyyne Turunculu 35+2 deyim bendede sarı jölemsi slime gibi yapışkan akıntı geldi nişan bu sekilde mı oluyor bu haftada gelmesi normal mi
12betul BusrAsil2019 evet canım benim 2. Doğumum çok kolay oldu hem sancı olarak hem doğum anı olarak o kadar kolaydı ki sadece regli olmuşum gibi
BusrAsil2019 12betul ya doktorum da daha kolay olacak dedi ama bide size sormak istedim. Çok sevindim 😍 çok teşekkür ederim ❤️