Delihatunnn Mummy99 hadi hayirlisi rabbim ssaglikla kucagimiza aldirsin hayirla gelsinler kazasiz belasiz insaAllah
Merve6521 Benimde temmuz sonu hayırlsıyla kucağımıza alalım sağlıklı bir şekilde 🙏 kızlar kalp atışlarını duydunuz mu bende yarın gideceğim görmeye inşallah duyarım 🙏
Fundaaaa46 Gullsume ocakta doğurucam böyle temmuz anneleri falan diye paylaşımlar görümcem duygulanıyorum bana çok uzun bir süre gibi geliyor oysaki benimde önümde o kdr yol vardı inanın hemen geçip bitiyor günler tadını çıkarın 🥹
Eebasar Mervenur055 11. Haftadayım dün frtal dna için PANORAMA firmasına 500 dolara 😵💫 test verdik. 10-12 güne çıkıcakmış sonuç cinsiyetide söylüyormuş heyecanla bekliyoruz 🥹
YaseminNurcanSu Gullsume 17 temmuz aslinda amaa doktorum en erken 3 temmuza aliriz dedi sezeryan olacagim icin 😊 umarim kucuk kizim gibi erken gelmeZ 😅
LaRenSu19 Gullsume Allah nasip ederse tahmini doğum 19 temmuz ama mecburi sezaryen olduğum için temmuz başı haziran sonu olabilir🥰
Dorammm Benim de temmuzun sonu ilk gebeliğim olduğu için sezeryan mı normal mi olur bilmiyorum .bir düşük yaptım korkudan hastaneye gidemiyorum daha bebeği görmeye bile gitmedim