rabiayy Kızlar kese gördükten sonra mı bulantılarınız başladı? Hangi aşamada mide bulantısı yaşadınız
MiracAlpinveUmutunAnnesi rabiayy 5+6 haftalikken bulantim başladı 7 haftalikken kalp atışı duydum. 30+5 günlük hamileyim hala sabah bunalti kusma devam
1kopek1bebek rabiayy 5+4 de bulantılar başladı kusma yok denecek az. Ama sabah öğle akşam gece gündüz allah ne verdiyse tam gaz devam 11. Haftadayım
Yaseminince rabiayy tam tarihi bilemiyorum ama 4 veya 5 haftalık başladı doktorumdan ilaç istedim bulantı için onun sayesinde rahatladım yoksa hiç bişey yiyemiyordum 🥴
Minnakpopus rabiayy 5 haftalıkken başladı şuan zaten hala daha çok küçük ama ben mahvoldum bulantıdan kussam belki rahatlicam ama boş bulantı dahada zor
rabiayy Minnakpopus kese görmüş müydünüz bulantılar başladığında. Yani keşke oluştuğunda mı bulantılar başlıyor acaba
Larraa Haftada başladı. Ben öncesinde gitmedim hiç ama 7+2 de kese, kalp atışı, bebek hepsini gördüm.
Minnakpopus rabiayy evet görmüştüm ve ben hayatımda hiç böyle bulantı yaşamadım gerçekten 😞 oğlumda prensesler gibiydim ama bu karnımdaki mum etti mum 🫣🫣😂