cansulina1405 Kızlar 25. Haftadayım hiç ağrım olmamıştı ama bugün karnımın sağ alt kısmında bi ağrı var sabahtan beri geçmedi sancımcı bişey gibi. Bugün biraz eğildim temizlik yaptım acaba ondan mıdır sizde oldu mu?🥺
Ayse0575 cansulina1405 dikkat edin yorulduysanız olmuştur. Yatın dinlenin biraz geçmiyorsa doktora görünün mutlaka
Gamzecebecii cansulina1405 bende geçen temizlik yaparken aynısı oldu çok yordum sanırım kendimi kasıklarıma sızı gibi ağrı giriyordu aşırı yormayın kendinizi ve devam ederseniz bir hastaneye gidin
Firdevs_99 cansulina1405 bende de genel de oluyordu saglikocagindaki ebem e danıştım bebeğin gelisimden de olur ama susuzluktan da olur günde 3 litre su iç falan demişti
busra05_ Bende gecen temızlık yaparken belım sırtım çok ağrıdı yorgunluktan oldu 16 haftalığız, devam ederde doktoruna gıt canım ıhmal etme ama suan bı dınlen uzan
ozgmom cansulina1405 Bende 25. Haftadayım benimde iki gündür sürekli olmasa da günde 3 kez falan sağ kasığıma anlık sancı giriyor bıçak saplanması gibi sızı pazartesi doktora gideceğim gittiğimde soracağım
cansulina1405 Kızlar dün gece 5e kadar hastanedeydik, idrar yolu enfeksiyonu ve böbrek enfeksiyonu varmış, antibiyotik verdi serum taktı şuan daha iyiyim🙏🏽