Baharata Esrakalkanc regl olmak değilde hareket kısıtlılığı beni çok rahatsız ediyor ilk gebeliğimide özlememiştim şimdide özleyeceğimi sanmıyorum doğurunca görürüm seni diyolar ama ben şimdide zorlanıyorum troitten hormonlardan 20 kilo aldım ani hareket edemiyorum enerjim yok doğurunca ne kadar bebek yorsada o hafiflik hissini seviyorum
Rabiaa3404 Esrakalkanc ben bebeğimin hareketleri hariç hicbirsey ozlemeyecegim hamile olmayı hiç sevemedim çok kilo aldım sağlıkla gelsinde veririz inşallah kiloları
fatsfats-92 Esrakalkanc Hamilelik beni çok yordu bu ikinci gebeliğim hep halsiz bitkinim bi an önce doğsa diyorum tabi vaktinde gelsin bebişler 🌸
xJade Esrakalkanc Tek özleyeceğim şey toplu taşımada yer verilmesi olacak. Onun dışında hiç bir şeyi özlemeyeceğim. 😀😀😀
richgirl10 Baharata bu doğurunca görürüm seni diyenleri boğmak istiyorum. Midem bulanıyor diyorum hele bi doğurda bu günleri ararsın diye başlıyorlar vallahi ne çok dengesiz varmış etrafta
Tugceelanaz Hamilelik bana göre değil , 2 doğum yaptım şikayetim yoktu ama kilo , hiç birşeyin yakışmaması, tesettürlü olunca daha zor kıyafet seçimi. Kendi vucudumu özlüyorum hamilelikte Rabbim tabiki başka dert vermesin
3minnosanasii Aslaaa özlemeyeceğim 😂 içeride olunca hem bana çektiriyor hemde bütün hareketlerimi kısıtlıyor dışarıda olunca yarım saatte olsa babasına veriyorum biraz kafa dinliyorum içeride olunca bırakma şansım da yok 😂😂
Deletedmom_116 xJade yer veriyolar mi djdkd bizim burda bebem kucagindaysa bile yer yok dndnd bide bize ver biz tutalım diyolar
epltkp Kendime hiçbir kıyafeti yakıştıramıyorum maalesef hareket yavaşlığı da cabası. Hiç özleyeceğimi düşünmüyorum ilk hamileliğim kolay da geçmesine rağmen. Umarım lohusa depresyonu yaşamam çünkü eski hayatımı şimdiden özlüyorum bunu derken bir yanım suçlu da hissediyor ama napayım😪 inşallah sağlıkla gelsin tüm bebekler 🙏
yysmnn richgirl10 sonrasıda zor elbet bebek büyütmek kolay mı ama hamilelikte öyle kolay bişey değil. İlk hamileliğim çok güzel ve kolay geçmişti ama ikincisi aman yarabbim hayattan soğuttu iki ayda saçlarım beyazladı o yüzden hiç özlemiyorum 😁😁
Esrakalkanc yysmnn benim ilk gebelik 6 ay kustum 1 ay rahattım 34. Haftadayım 2 haftadır yıne kusuyorum mıde bulantısından baska bır sey olmadı benjm için gebelık dolsun dısarda bır sekıl bakarım dıyorum ama ıcımde coookkkkk zooorrr
iremarsln37 Esrakalkanc 3 buçuk yaşında bir oğlum var ve aşırı aşırı hareketli beni de asla dinlemez oyüzden doğumdan sonrasının daha zor olacağını düşünüyorum muhtemelen hamileligi mumla arayacağım… 34+1 şuan yaklaşık son bir ay😓
richgirl10 Esrakalkanc kesinlikle katılıyorum, her dakikam kusarak bulantı ve ağlayarak geçiyor ya valla haksızlık bu millet güle oynaya doğuma gidiyor
Esrakalkanc richgirl10 34 teyim normal acıkma hissine hasret kaldım ya insan acıkma hıssını ozler mı hamılelıkten oncekı hayatımı unutmusum ben 🙂↕️🙂↕️
Kur Esrakalkanc Ben hamileliği hiç sevmedim dua ediyorum sağlıkla vaktinde gelsin diye. En azından annem eşim destek çıkar doğunca ama Şuan mide bulantısı sürekli acıkma 0 enerji şeklinde hayatla bağım kopuk yaşıyorum
xJade Deletedmom_116 Genelde öğrenci kızlar veriyor. Kadın dayanışması oluyor. Erkekler utanmasa kalk ben oturayım diyecek. 😀😀
richgirl10 Esrakalkanc evet bende unuttum, sürekli acaba hamile değilken nasıldım diyorum? Yani insan sırf bu yüzden erken doğurmak ister mi ben istiyorum
busraacicek Ben özlüyorum bazen ya 🤭😂 sonrasında tabi bebeğine kavuşmak daha güzel yanında olması ama hamilelikte güzel bi şeydi
Lavin___ Esrakalkanc doğum yapalı 2 ay oldu bebeğimin dışarda kucağımda olması evett her şeye bedelmiş amaa doğumdan sonra yaşadıklarım çok zorladı beni sağlığım konusunda sıkıntılar yaşadım yoksa bebekten asla şikayetçi ıdeğilim ondan yana zorlanmadım zorlanmıyorum da sevgisi yeter.. yani o sebeple biraz özlüyorum gebeliğimi çünkü Allah a şükür çok rahat çok güzel bir hamilelik geçirmiştim bol bol gezdim psikolojik olarak çok daha iyiydim şimdi de toparlıyorum biraz daha iyiyim ama hamilelik de güzeldi
Ayca123 Esrakalkanc içerde napıyo iyi mi yeterince beslenebiliyor mu diye kurup duruyorum o yüzden çıksın gözümün önünde olsun