muhendisaenne Kizlar , 8 haftalik hamileyim. 2 gun oncesine kadar mide bulantim,gogus agrilarim ve kasim agrim vardi. Fakat 2 gundur cok az mide bulantim var ama genel olarak sanki butun belirtiler gitti. Acaba kalp atisi durmus bebegime bisey olmus olabilir mi?
almilanubar muhendisaenne korkma Canim inşallah öyle bi şey yoktur ben de bilmiyorum Allah korusun kalbi dursa belirtiler ne olur
Sevgilimmmmmmm Böyle bir post açtığım gün kustum ilk defa. 13 haftalığım midem hala kötü aşırı şişkinlik var. Gitmiyor yani gidiyor iyiyim diyorsun bir bakiyorsun geri geliyor 😬
muhendisaenne Sevgilimmmmmmm insan mide bulantisi cekince de uzuluyor cekmeyince de uzuluyor ne yapacagimi sasirdim. Doktora gitsem ne diyecegim onu da bilmiyorum 😓
Sevgilimmmmmmm muhendisaenne böyle bir şey için doktora gidilmez ya içini ferah tut. Emin ol böyle şeyler dediğin için pişman olacaksın. Ne güzel işte belirti yok daha ne istiyorsun ki. Mesela az önce afedersin kustum içim dışıma çıktı 😐
almilanubar muhendisaenne bel ve kasık ağrısı olursa Allah korusun kanama vs olursa ama yine de bunlar var diye düşük sebepleri değil kendinizi strese sokmayın lütfen bunlar biraz da vesvese içiniz rahat etmiyorsa randevu alın baksınlar ama belirti gitti diye bebeğe bi şey oldu diye düşünmeyin ben de 1 aydır annemlerdeyim yemek vs yapmıyorum mutfakla ilişkim kesildi mide bulantım geldiğimden beri anında yok oldu geçen hafta az kahverengi kanamam vardı doktora gittim çok şükür bebek iyi sadece bebeğin olmadığı bir bölgede kanama olmuş yani böyle şeyler de olabiliyor . Bi şey olur mu diye sordum doktora bu hamilelik dedi şimdi bi şey olmaz derim eve gidersin olur yani kısacası Allah’a emanetiz için rahat etsin kontrole git baksınlar bebişe ben de 11 haftalığım geçen hafta oldu anlattığım olay şuan ilk zamanlarki gibi hamilelik belirtilerim de kalmadı diyebilirim
muhendisaenne almilanubar doğru diyorsun canım. Allah sağlıkla hayırla olması gereken zamanda kucağımıza almayı nasip etsin inş 🙏🙏
muhendisaenne Sevgilimmmmmmm yani daha öncesinde çok kustuğum için bir anda kalkınca korktum ama bugün şükür belirti sayılabilirse aşırı bel ağrısı geldi 🤣