Likoli Kızlar 9.5 haftalık hamileyim, korkuyorum. Doktorum dahiliyeye gitmemi söyledi. Hızlı çalışıyormuş tiroidlerim. Başına gelen var mı
Likoli Babyluv çok korkuyorum bir dahaki kontrolüme 15 gün var, bebeğim şuan iyi şükür. 15 güne ne olur bilmiyorum . İnşallah ikimizde sağlıcakla kucaklarımıza alırız
Babyluv Likoli inşallah ama sana doktorun söylemiş en azından benim kadın doğum ve dahiliye doktorum tiroidim 6 çıkmasına rağmen bişi yok diyip gönderdi iyi bi endokrinci bulup ona gittim doktor acil ilaç başlaman lazım dedi bana bende de hala korku var yani 😔
Likoli Babyluv hastanede 17 yıldır çalışan bi doktor ilk bebeğimde de o doktora gitmiştim. Şuanda öyle direk tahlili görünce git dedi zaten 😢
2627bal Babyluv geçmiş olsun benimde TSH 0.11 bişey diyen yok doktorumu değiştirdim başka süreçten dolayı
Babyluv Likoli inşallah korkulacak bişi yoktur ferah tut kendini bende çok stres yaptım çünkü hamileliğimin başından beri bu tiroid yüzüne stresin hiç faydası yok maalesef doktoruna gidince için ferahlar inşallah