Hzlnr15 Medical park a gidiyorum normalde, eve yakın olsun diye Bayındır hastanesini denemek istedim. Doktor deniz şimşir den randevu aldım daha önce de kalp atışı oluşmadığı için bebeği aldırmak zorunda kalmıştım. Deniz hanıma hamile olduğumu söyledim ve direk vajinal muayne edelim kese var mı yok mu bakalım dedi. Karından muayne istediğimi söyledim. Gözükmez dedi yinede karından istedim. Karından ultrasonla baktık çok şükür kesem göründü. Çevresinde kanama var dedi bana progestan fitil başlattı. İçim rahat etmediği için yine medical park a gittim oradaki doktorum da aslı aytan. Aslı hanım baktı ve kanama falan olmadığını söyledi kese de gayet düzgün dedi. Bugün kontrol süremin içindeyim tekrar ücret ödemiyim diye yine Bayındır a gittim ve doktor kanamanın devam ettiğini söyledi. Ve yine vajinal muayne etmek istedi. Bir daha da asla Bayındır hastanesine gitmem heralde. Hem fiyatları inanılmaz yüksek hem de insanı huzursuz ediyorlar. Israrla kolaylarına geliyor diye karından bakma gereği duymadan direk vajinal muayne istiyorlar.