gizemm_ocal Edanur_Dilek canım lütfen yanlış anlama ama bata 3 gün kaldıysa daha koyu olması gerekir sanki ovülasyon testlerinin. Bana baya açık geldi. İnşallah gönlündeki olsun ama 🎀
QueenMommy Edanur_Dilek Hayır malesef gebelik oldugunda çok daha koyu olması lazım sizinki normalde yapıldıgındada bu şekilde silik çıkar
plajterligi Edanur_Dilek adet olmaya yakın hormonlar yükseldiği için bu şekilde çıkması normal, hamile olsanız iki çizgi de çok koyu olmalıydı
Hanifegedikli Ovülasyonla gebelik iki çizgininde koyu olduğu zaman anlaşılıyor aynı yumurtlamanın olduğu gündeki kırmızılık gibi olması beklenir diye biliyorum
Sunay_selcuk1 _biranneadayi ben hiç kullanmadım aslında ilk önce onun ne olduğunu soracaktım da vazgeçmişim demekki 😅 bu ne için kullanılıyor
Edanur_Dilek gizemm_ocal yok estağfurullah yanlış anlamam canım sadece fikir alışverişi için sormak istedim hayırlısı tabikide 🫶🏻👍🏻
Eylulasyamom gizemm_ocal evet çok doğru 3 gün varsa koyu çıkması lazım pik olduğu zamandakınden daha koyu hatta
Eylulasyamom Edanur_Dilek bende yapmıştım Ovulasyon duvarıma bakabılırsın koyulugu anlatabılmek adına
_biranneadayi Sunay_selcuk1 Yumurtlama günü olursa çift çizgi çok net şekilde çıkıyor ve o gün ilişkiye giriliyor. O günü belirlemek için aslında. Ben de hiç yapmadım da burdan öğrendim☺️
Sunay_selcuk1 _biranneadayi ama uygulamalar var aslında yumurtlama gününü gösteren benimde iki gebeliğim bu şekilde oldu 😌
SalihaHakanetin Kızlar benimde ovi böyle adete 7 gün var 29 Kasım yumurtlama olmuştu olabilir mi yorumlarsanız sevinirim