isiksinem45 Kızlar akşama ne yemek yapacaksınız valla bugün halsiziim üşütmüşüm ama yinede yapacağım sizler ne yemek yapacaksınız belki banada fikir olur artık kafayı yiyecem hergun ne yapsam diye düşünmekten
crazyymom isiksinem45 geçen hafta pazardan aldığım ıspanak ve pirasa duruyodu dün ispanagi pide yaparak degerlendirdim simdide pirasayi yapicam eşim nöbette aksam yemeğinde evde yok sadece oğlum ve ben yanına yogurt yeter bence fazla yenmez
Leylasiva21 babyiscoming_ yaa bulgur yediğim gün aşırı rahatsız oluyorum 14 haftalık hamileyim 3 defa yaptım beni mahvetti o gece uyuyamadım
haticesoydaann Bu akşam bizde köfte patates, pilav, yanınada güzel bi salata var eşimin en sevdiği menu onu bugun mutlu edeyim dedim
crazyymom Leylasiva21 yaa bende ilk haftalarda öyleydim aşırı gaz yapıyordu ya bulgurlu yemek yaparken kimyon koyun yada yedikten hemen sonra 1 çay kaşığı kimyon yutun suyla beraber o rahatlatıyor
babyiscoming_ Leylasiva21 bende bebeğe faydalı diye hayatımda yemediğim kadar bulgur yiyorum desem. Ama baya bir şişkinlik ve gaz yapıyor 😏 28+5 bende
isiksinem45 Alpmom__ İçli köfteye hasret kaldım aşırı güzel yapıyorum 2 kere yaptım aşırı güzel oldu ama gebelik şekeri çıktı o yüzden yapamıyorum maalesef neyse doğumdan sonraki zaman inşallah
FtmaGlr isiksinem45 Kabak mücver Erişte Salata Bu kendime menüm eşim et tavuk protein ağırlıklı besleniyor ben yiyemiyorum 🥹